ΗΣοφία Καρβέλα επέστρεψε στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές, μαζί με τους γιους της, Νέστορα και Νίκο.
Η κόρη της Άννας Βίσση βρίσκεται κάθε καλοκαίρι στην πατρίδα της, προκειμένου να επισκεφτεί κάποιους από τους αγαπημένους της προορισμούς.
Αυτή τη φορά μάλιστα, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Σε ένα από τα στιγμιότυπα που ανάρτησε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σοφία Καρβέλα φαίνεται να δίνει ένα φιλί στον γιο της, που είναι ξαπλωμένος.
Σε άλλη φωτογραφία που δημοσίευσε, αποκάλυψε πως μαζί τους στις διακοπές είναι και η μητέρα της, Άννα Βίσση.
Η σχεδιάστρια ανάρτησε ένα στιγμιότυπο μαζί της, όπου η τραγουδίστρια ποζάρει φορώντας ένα ζευγάρι μεγάλα γυαλιά ηλίου. «Η πιο όμορφη», γράφει πάνω στη φωτογραφία η Σοφία Καρβέλα για την Άννα Βίσση.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.