Ο Ιωάννης Αθανασόπουλοςέκανε δηλώσεις και μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική, αλλά και το ατύχημα που είχε στα παιδικά του χρόνια και τον έστειλε στην εντατική.
Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Summer's Cool» και αρχικά, περιέγραψε: «Ήμουν έξι χρονών και είχα ένα σοβαρό ατύχημα, ήμουν πολύ καιρό στην εντατική και ξύπνησα τον Δεκαπενταύγουστο. Από τότε έχω μέσα μου μεγάλη πίστη».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ίσως κι ένας λόγος που δεν τα παρατάω είναι η πίστη που έχω μέσα μου ότι θα τα καταφέρω».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3foe042pgjl)
Όπως είπε στη συνέχεια, στο σημείο που είχε το ατύχημα στο χωριό του, του έχουν φτιάξει ένα εικόνισμα. «Σκέψου τώρα έναν γονιό να περιμένει να δει αν το παιδί του θα ζήσει, θα μείνει σε κώμα ή θα πεθάνει. Είναι τα πράγματα πολύ δύσκολα, εγώ δεν τα έζησα, γιατί θυμάμαι το μετά», εξηγεί.
Τέλος, για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής ανέφερε: «Πριν από τις "Άγριες Μέλισσες" είχα σκεφτεί να τα παρατήσω. Δεν ερχόντουσαν τα πράγματα που ήθελα. Όταν το χάνω, σκέφτομαι τι έχω κάνει και αισθάνομαι πολύ περήφανος, αυτό με κάνει και προχωράω».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.