Ο Ιωάννης Αθανασόπουλοςέκανε δηλώσεις και μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική, αλλά και το ατύχημα που είχε στα παιδικά του χρόνια και τον έστειλε στην εντατική.
Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Summer's Cool» και αρχικά, περιέγραψε: «Ήμουν έξι χρονών και είχα ένα σοβαρό ατύχημα, ήμουν πολύ καιρό στην εντατική και ξύπνησα τον Δεκαπενταύγουστο. Από τότε έχω μέσα μου μεγάλη πίστη».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ίσως κι ένας λόγος που δεν τα παρατάω είναι η πίστη που έχω μέσα μου ότι θα τα καταφέρω».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3foe042pgjl)
Όπως είπε στη συνέχεια, στο σημείο που είχε το ατύχημα στο χωριό του, του έχουν φτιάξει ένα εικόνισμα. «Σκέψου τώρα έναν γονιό να περιμένει να δει αν το παιδί του θα ζήσει, θα μείνει σε κώμα ή θα πεθάνει. Είναι τα πράγματα πολύ δύσκολα, εγώ δεν τα έζησα, γιατί θυμάμαι το μετά», εξηγεί.
Τέλος, για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής ανέφερε: «Πριν από τις "Άγριες Μέλισσες" είχα σκεφτεί να τα παρατήσω. Δεν ερχόντουσαν τα πράγματα που ήθελα. Όταν το χάνω, σκέφτομαι τι έχω κάνει και αισθάνομαι πολύ περήφανος, αυτό με κάνει και προχωράω».
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV