Η Κέιτλιν Τζένερ πριν συστηθεί στο κοινό ως η Αμερικανίδα τηλεπερσόνα, ακτιβίστρια και μέλος της οικογένειας των Τζένερ-Καρντάσιαν, είχε σημειώσει μεγάλα επιτεύγματα στον χώρο του αθλητισμού, ως Μπρους Τζένερ.
Είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο δέκαθλο ανδρών στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976 στο Μόντρεαλ και είχε συμμετάσχει σε Ολυμπιακές Λαμπαδηδρομίες. Με αφορμή την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, η Κέιτλιν Τζένερ θυμήθηκε τα παραπάνω και ανέβασε μερικές φωτογραφίες της, που ως Μπρους κουβαλάει τη Φλόγα.
«Έχω μεταφέρει τη δάδα για πολλά χρόνια! Είναι ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο καθήκον και πάντα μια τιμή!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.