Η Δανάη Μπάρκα κάνει διακοπές στη Σέριφο και μοιράστηκε φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Η γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» απολαμβάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Έτσι, επέλεξε τη Σέριφο για τις φετινές της διακοπές και δημοσίευσε μάλιστα, υλικό από αυτές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram..
Στη μία από αυτές, ποζάρει με ένα ολόσωμο μαγιό, με φόντο τη θάλασσα, ενώ στις υπόλοιπες, η παρουσιάστρια έδειξε στο κοινό της μερικές στιγμές της καθημερινότητάς της.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Το νησί, όλα τα γιατρεύει.🧿💙 Σεριφούλα μου.. η ομορφιά σου, η καθαρότητα σου, η αυθεντικότητα σου, η απλότητα σου, οι άνθρωποι σου, η γαλήνη σου, η ενέργεια σου δεν θα αλλάξουν ποτέ, οτιδήποτε κι αν συμβεί ❤️ 16 χρόνια και δεν σε αλλάζω με τίποτα ☺».
Η INALAN κατακτά επισήμως την κορυφή, λαμβάνοντας την πιστοποίηση της Ookla της διεθνώς αναγνωρισμένης πλατφόρμας Speedtest, ως ο πάροχος με το ταχύτερο σταθερό internet σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Οι ειδικοί του Ρευματολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις για τους τύπους της πάθησης, τα συμπτώματα και την αντιμετώπισή της.