ΗΔανάη Μπάρκααπολαμβάνει το διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» επέλεξε τη Μάνη για τις πρώτες της καλοκαιρινές διακοπές. Μάλιστα, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram από το πολυτελές κτήμα, που τη φιλοξενεί.
Στον προσωπικό της λογαριασμό, δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες από το πρωινό της ξύπνημα. Στη μία από αυτές, δείχνει απλώς στο κοινό της τη θέα από το δωμάτιό της.
Στα άλλα δύο στιγμιότυπα, η Δανάη Μπάρκα φαίνεται να παίζει με τον σκύλο της στο μπαλκόνι, με θέα το γαλάζιο της θάλασσας.
«Έχει άλλη χάρη να ξυπνάς… λίγο πιο αργά 😉 Καλημέρα 😍 Καλή εβδομάδα κουκλάκια!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.