Η Μαρία Χατζηστεφανή μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, όταν παραλίγο να χρεοκοπήσει η εταιρεία καλλυντικών που έχει, καθώς και για τη συνεργασία της με τις Καρντάσιαν.
Η γνωστή επιχειρηματίας που συμμετέχει επίσης στο «Dragons' Den» μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, δήλωσε: «Ζορίστηκα πάρα πολύ οικονομικά».
Στη συνέχεια, περιγράφει: «Στο δεύτερο βιβλίο μου ξεκινάω με το πώς σχεδόν χρεοκοπήσαμε πριν από μερικά χρόνια. Πήρα κάποια ρίσκα, κάποιες αποφάσεις να λανσάρουμε καινούρια προϊόντα, όταν δεν υπήρχε αρκετό χρήμα για αυτό. Βρέθηκα σε ένα σημείο να έχουμε πολύ στοκ, να μην πουλάει και να μη μπορούμε να πληρώσουμε μισθούς και συνεργάτες».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d295xpv8hn9l)
Όπως είπε ωστόσο, ο καλός επιχειρηματίας φαίνεται στα δύσκολα κι έτσι, κατάφερε να ορθοποδήσει ξανά.
«Κάθε καλός επιχειρηματίας εκεί φαίνεται, στις δυσκολίες. Στα εύκολα είμαστε όλοι καλοί. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολες στιγμές, δεν μπορούσα να κοιμηθώ για έξι μήνες, κάθε μέρα έπαιρνα τηλέφωνο για να βρω τρόπους να πληρώσω με δόσεις, έπρεπε να χάσουμε πολύ κόσμο. Αυτά συμβαίνουν στις εταιρείες, ανεβαίνουν και κατεβαίνουν», τόνισε.
Η Μαρία Χατζηστεφανή αποκάλυψε πως η Κάιλι Τζένερ ήταν εκείνη που τη βοήθησε να επανακάμψει.
«Ήταν ένα προϊόν που είχαμε, κάτι καθαριστικά pads για απολέπιση και βρέθηκαν στα χέρια της Κάιλι Τζένερ. Της τα έδωσε ο make up artist, γιατί είχε ακμή. Ήταν 16 χρονών ακόμα, το έβαλε στο Instagram κι άρχισαν να μας παίρνουν τηλέφωνα, να μας στέλνουν mails. Οπότε, σκέφτηκα να κάνουμε ένα deal με τις Καρντάσιαν, μας απάντησε την άλλη μέρα και κάναμε δύο καμπάνιες το 2015», ανέφερε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d296o8umoryh)
Κλείσιμο
Τέλος, συμπλήρωσε για εκείνες: «Είναι τρομερά επαγγελματίες, περάσαμε αρκετό χρόνο μαζί. Είναι πάντα στην ώρα τους και δεν έχουν καθόλου ύφος ντίβας».
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!