«Είχα περάσει μια πολύ μεγάλη ημέρα να δίνω συνεντεύξεις στον Τύπο. Είχε πάει πολύ καλά και μετά, μίλησα στο τηλέφωνο και άκουσα όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια που είχαν γράψει για το σώμα μου στο διαδίκτυο», είπε χαρακτηριστικά.
Ανέφερε μάλιστα, πως τα σχόλια για την ερμηνεία της δεν ήταν αρνητικά, ενώ είπε πως τα περισσότερα έγραφαν το ίδιο πράγμα: «Είσαι πολύ χοντρή για να παίξεις την Κέιτ Μίντλετον».
«Αυτή ήταν μια πρώτη ματιά του τι σημαίνει να είσαι γυναίκα σε αυτόν τον κλάδο. Ήταν ένα σημάδι ότι πρέπει να αποστασιοποιηθώ από όλο αυτό, γιατί πραγματικά δεν σημαίνει τίποτα. Δεν μπορείς να δέχεσαι να ακούς τέτοια πράγματα», τόνισε.
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.