Η Κόνι Μεταξά αναφέρθηκε στα επικριτικά σχόλια που λαμβάνει στα κοινωνικά δίκτυα, απάντησε στο αν ψάχνει το όνομά της στο Google, και το αν θα ήθελε να κάνει κάτι στην τηλεόραση.
Η τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.
Αρχικά, ανέφερε: «Δεν γκουγκλάρω το όνομά μου. Έχω ψάξει να δω αν μπορώ να αφαιρέσω την ηλικία μου. Μου έχουν προσθέσει μερικά χρόνια και δεν ξέρω γιατί».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 02:26
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1to18muuezt)
Για τις ανακρίβειες που γράφουν γιια την ίδια και το ότι συχνά υποστηρίζουν ότι έχει χωρίσει, η Κόνι Μεταξά απάντησε: «Έχουν γράψει και χειρότερα για μένα από το ότι χώρισα».
Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα έβλεπε τον εαυτό της στην τηλεόραση, σχολίασε: «Δεν θα έλεγα όχι σε μία τηλεοπτική πρόταση. Όλα εκτός από πάνελ. Δεν ξέρω πληροφορίες για να μιλήσω και κάθομαι σαν το αγγούρι».
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.