Η Ζωζώ Σαπουντζάκη γιόρτασε τα 91α γενέθλιά της σε ένα πάρτι με καλεσμένους φίλους και ανθρώπους της μουσικής και του θεάτρου.
Ντυμένη με μια χρυσή τουαλέτα, η τραγουδίστρια και ηθοποιός διασκέδασε και φωτογραφήθηκε με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η διακόσμηση στον χώρο αποτελούταν από χρυσά μπαλόνια, ενώ οι τρεις τούρτες που της είχαν ετοιμάσει, ήταν εμπνευσμένες από μία εμβληματική της εμφάνιση στον ελληνικό κινηματογράφο.
Στο πλευρό της ήταν και ο επί πολλά χρόνια σύντροφός της, Πύρρος Αναγνωστόπουλος αλλά και καλλιτέχνες, όπως ο Γιώργος Κατσαρός και ο Άγγελος Παπαδημητρίου.
Δείτε τις φωτογραφίες
Ο Πύρρος Αναγνωστόπουλος με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη
Ο Άγγελος Παπαδημητρίου, η Λουκίλα Καρρέρ και ο Γιώργος Κατσαρός
Ο Μάκης Δελαπόρτας με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.