Η Έλενα Παπαρίζου συνάντησε τον Φωκά Ευαγγελινό και τους παρουσιαστές της Eurovision, στη Σουηδία, για να κάνουν μαζί Ανάσταση.
Μαζί με τους Ζερόμ Καλούτα και Θανάση Αλευρά, η τραγουδίστρια και ο Φωκάς Ευαγγελινός είπαν το «Χριστός Ανέστη» και τσούγκρισαν τα κόκκινα αυγά τους σε κάποια περιοχή της Σουηδίας, όπου θα διεξαχθεί σε λίγες μέρες ο μουσικός διαγωνισμός.
Φωτογραφία από τη συνάντησή τους μοιράστηκαν στο Instagram. Η Έλενα Παπαρίζου έγραψε από τη γενέτειρά της: «Χρόνια πολλά, Καλή Ανάσταση από τη Σουηδία».
Η Έλενα Παπαρίζου που κέρδισε τον διαγωνισμό το 2005, θα έχει τον δικό της ρόλο στη φετινή Eurovision, μιας και εκτός του ότι θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας, θα τραγουδήσει στη σκηνή του Μάλμε.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.