Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε μια ανάρτηση για την εβδομάδα των Παθών και την ημέρα της Ανάστασης, με ένα τραγούδι.
Με τη συνοδεία πιάνου, ο τραγουδιστής ερμήνευσε το «Όμορφη Και Παράξενη Πατρίδα» τουΓιώργου Νταλάρα και ανέβασε το σχετικό βίντεο, στο Instagram προφίλ του, τη Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου.
Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έγραψε: «Μέρες εσωτερικές, μέρες πνευματικές, αλλά και μέρες σκληρές. Τα Θεία Πάθη μας το θυμίζουν αυτό κάθε χρόνο την κατάλληλη εποχή. Ναι ας γιορτάζεται λοιπόν για να μας θυμίζει την Ανάσταση σε μια ανώτερη κατάσταση! Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους».
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.