Η Μαρία Μενούνος ανέβασε μια φωτογραφία με τη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 2 Μαΐου του 2021.
Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια τόνισε, πόσο της λείπει η μητέρα της, γράφοντας στη δημοσίευση που έκανε τη Μεγάλη Πέμπτη: «Ο χρόνος κυλάει πραγματικά γρήγορα. Πώς γίνεται να πέθανε η μαμά μου πριν από 3 χρόνια; Μου λείπει τόσο πολύ, αλλά κρατάω τη μνήμη της ζωντανή καθημερινά με την Αθηνά. Ξεκινάμε τις μέρες μας λέγοντάς της ένα γεια και της λέω πόσο πολύ την αγαπάει η μαμά μου, η γιαγιά της. Αυτό με βοηθάει και μου αρέσει να δημιουργώ αυτό το δεσμό γι' αυτήν ακόμα και αν δεν είναι εδώ σωματικά. ❤️ Μου λείπεις μαμά».
Όταν η μητέρα της είχε πεθάνει, η Μαρία Μενούνος είχε ανεβάσει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από τις τελευταίες τους στιγμές μαζί. Όπως είχε γράψει: «Αναπαύσου εν ειρήνη μαμά. Ο Θεός της αγαπούσε τόσο πολύ και την πήρε το Πάσχα. Χριστός Ανέστη μαμά».
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.