Σοφία Βόσσου για Ανδρέα Μικρούτσικο: Ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο, μου απελευθέρωσε πάρα πολλά στοιχεία

Σοφία Βόσσου για Ανδρέα Μικρούτσικο: Ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο, μου απελευθέρωσε πάρα πολλά στοιχεία

Με συμπλήρωνε στο ότι ρίσκαρε, μου άρεσε η ταχύτητά του, η ευφυΐα του, η σπιρτάδα του και λάτρευα και το χιούμορ του, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

sofia-vossou
Η Σοφία Βόσσου μίλησε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, την κόρη της, Ερασμία Μάνου, αλλά και το θέμα «διαζύγιο».

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα ζευγάρια που δεν χωρίζουν για... τους «τύπους».

«Επώδυνο είναι, δεν είναι εύκολο. Δεν έχω αυτά τα καθωσπρέπει. Δεν πιστεύω σε αυτά. Όλα αυτά τα ηθικά και τα τετράγωνα μας έχουν καταντήσει ψεύτες, να είμαστε σε κατά συνθήκη γάμους που μένουν για τα παιδιά. Είμαι πολύ αναρχικό στοιχείο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Με βοήθησε που στη ζωή μου είχα σχέσεις καταπληκτικές. Δεν παίρνουν χαμπάρι ότι ο άλλος δεν είναι δεδομένος και δεν είμαστε όπως τον πρώτο καιρό. Έτσι, βολεύεσαι. Εκεί σταματάνε όλα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0u4arc514o1)
Κλείσιμο

Μίλησε επιπλέον, για ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της, τον Ανδρέα Μικρούτσικο. «Ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο. Είχε ελλείψεις ο Ανδρέας, που τις κάλυπτα εγώ και ελλείψεις που είχα εγώ και μου κάλυπτε ο Ανδρέας. Με συμπλήρωνε στο ότι ρίσκαρε, μου άρεσε η ταχύτητά του, η ευφυΐα του, η σπιρτάδα του και λάτρευα και το χιούμορ του. Κάναμε απίθανες πλάκες. Μου απελευθέρωσε πάρα πολλά στοιχεία», εξήγησε.

Συμπλήρωσε επίσης, για την περίοδο που ο παρουσιαστής θέλησε να μείνει για λίγο απομονωμένος: «Ήμουν στη ζωή του διακριτικά, γιατί δεν ήθελε να γίνει βάρος σε κανέναν».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0u4h2gc1zb5)

Τέλος, μίλησε για την κόρη της, Ερασμία Μάνου. «Της έλεγα "η ζωή είναι δική σου, άμα πέσεις εδώ είμαι". Κάθομαι και παρακολουθώ. Κάτι που νομίζω εγώ ότι οδηγεί σε λάθος, σε έναν άλλον άνθρωπο μπορεί να χρειάζεται να το περάσει για να καλύψει κάποιο κενό που δεν το έχει γνωρίσει. Η κόρη μου μου μοιάζει. Είναι οικογενειάκιας, θέλει να κάνει και τα παιδάκια της και να παντρευτεί. Εγώ με τον γάμο έχω θέμα, όχι με την οικογένεια. Δεν μπορώ αυτές τις συμβάσεις», τόνισε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0u4ijnzg1bl)

Κλείνοντας, πρόσθεσε για τον χωρισμό της κόρης της από τον κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη: «Στεναχωριέμαι με τη στεναχώρια της. Δεν την απασχολούν τα σχόλια, την έχω μεγαλώσει, ώστε να έχει αντιστάσεις. Έχει πολλές ασφάλειες η Ερασμία, είναι παλιά ψυχή. Είναι ένα χαρισματικό παιδί γεμάτο καλοσύνη. Σέβομαι πολύ την κόρη μου σαν άνθρωπο. Είναι ο δρόμος της, χτίζει το σπίτι της. Είναι το μάθημά της αυτό που περνάει».


Eιδήσεις σήμερα:

Η Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ για το «Αττικόν»: Διεθνώς καταξιωμένοι οι γιατροί, παρέχουν το ίδιο επίπεδο φροντίδας σε όλους τους ασθενείς

Σπίρτζης κατά Κασσελάκη: Κακώς λέει για «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» - Δεν φαίνεται να υπάρχει προοπτική να γίνει πρωθυπουργός


Αλαλούμ στην Ελληνική Λύση: Η δήλωση Ιερώνυμου μας βρίσκει σύμφωνους, λέει ο Βελόπουλος - Νομίζαμε ότι ήταν ο Παύλος Μαρινάκης, σχολίασε ο Χήτας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης