Ο Θοδωρής Μαροσούλης υπεβλήθη σε χειρουργείο μετά από τραυματισμό που είχε στο πόδι και η παρουσιάστρια ήταν δίπλα του.
Σχετικά με αυτό μίλησε η ίδια το πρωί της Τρίτης 16 Απριλίου, μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει «MEGA Καλημέρα».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0ladf9ctp6x)
Πιο αναλυτικά, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής, ότι: «Δεν έχω κοιμηθεί γιατί ήμουν στο νοσοκομείο με τον άνδρα μου ο οποίος χειρουργήθηκε χθες και ξέρεις τώρα πώς είναι στα νοσοκομεία, μπαίνουν μέσα οι νοσοκόμες, φέρνει το παυσίπονο μετά το αντιφλεγμονώδες, δεν τα βάζεις όλα μαζί να κοιμηθούμε λίγο, δεν το έχω καταλάβει αυτό με τις δόσεις».
Λίγες μέρες πριν, η παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram ένα story που δείχνει τον σύζυγό της να προσπαθεί να ανέβει μερικά σκαλιά, κρατώντας πατερίτσες. Χωρίς να αναφέρει περαιτέρω λεπτομέρειες για τον τραυματισμό του συζύγου της, έγραψε: «Η γέφυρα έπεσε, αλλά δεν πέφτει ποτέ πραγματικά».
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.