Το μοντέλο εθεάθη να ανταλλάσσει φιλιά με τον ηθοποιό, ενώ απολάμβαναν ένα δείπνο με φίλους στη Νέα Υόρκη, το βράδυ της Πέμπτης 14 Μαρτίου.
Το ζευγάρι γευμάτιζε στον εξωτερικό χώρο ενός ιταλικού εστιατορίου με μερικούς φίλους, συμπεριλαμβανομένων του σχεδιαστή και στυλίστα Ταν Φρανς και Άντονι Πορόβσκι, οι οποίοι συμμμετέχουν μαζί στο «Queer Eye».
Σε ένα σημείο, το μοντέλο έπιασε το πρόσωπο του ηθοποιού με τα χέρια της και τον φίλησε στο μάγουλο. Εκείνος στη συνέχεια τη φίλησε στο στόμα. Το ζευγάρι βρισκόταν σε πολύ καλή διάθεση, καθώς χαμογελούσαν καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς.
Η Χαντίντ ήταν πιο ζωηρή κατά τη διάρκεια του δείπνου, ενώ ο Κούπερ φαινόταν πιο συγκρατημένος και ήρεμος.
Παρόλα αυτά, οι δυο τους απέφυγαν να κάνουν κάποια επίσημη εμφάνιση μαζί στα Όσκαρ την περασμένη Κυριακή, όπου ο Κούπερ ήταν υποψήφιος με την ταινία του, «Maestro» και προτίμησε να πάει στην τελετή μαζί με τη μαμά του.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.