Στην τελική ευθεία για την έκδοση απόφασης μπαίνει σιγά-σιγά η δίκη για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό.
Σύμφωνα με πληροφορίες σημείο - ορόσημο για την έκδοση της δικαστικής απόφασης επί της ενοχής των 26 κατηγορουμένων, αναμένεται να είναι το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, καθώς τότε συμπληρώνεται το 18μηνο της προφυλάκισης κατηγορουμένων της υπόθεσης, ανάμεσά τους και ο Ηλίας Μίχος.
Η κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία ολοκληρώθηκε σήμερα με τις αγορεύσεις συνηγόρων και θα συνεχιστεί την Τρίτη 19 Μαρτίου με αγορεύσεις συνηγόρων υπεράσπισης.
Ειδικότερα, κατά τη σημερινή διαδικασία ολοκλήρωσαν τις αγορεύσεις τους οι τρεις δικηγόροι που εκπροσωπούν το ανήλικο θύμα, ενώ αγόρευσε και ο δικηγόρος υπεράσπισης κατηγορουμένου πακιστανικής καταγωγής για τον οποίον η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την απαλλαγή του για το αδίκημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000