Η
Ευρυδίκη Βαλαβάνη τοποθετήθηκε ως προς τα σχόλια της
Ελένης Βιτάλη ότι οι γυναίκες που εργάζονται στα πάνελ
«κάνουν τις γλάστρες».
Η δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου.
Χαρακτηριστικά ανέφερε: «
Δεν μου αρέσει, πλέον έχουμε καταντήσει να είναι της μόδας η αγένεια. Πρέπει κάπου να σταματήσει όλο αυτό. Έχεις την άποψή σου, μπορείς να την πεις, αλλά με ευγένεια».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyr1wkihih69)
Για το επαγγελματικό της μέλλον και το αν θα παραμείνει στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και του χρόνου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σημείωσε:
«Δεν έχω κάνει συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, είναι πάρα πολύ νωρίς. Προφανώς θα ήθελα. Περνάω πολύ καλά σε αυτή την εκπομπή και θα ήθελα να συνεχίσω».
Ελένη Βιτάλη: «Αναρωτιέμαι, βλέποντας κάποιες κοπέλες σε πάνελ, γιατί πήγαν σχολείο, για να πάνε εκεί να κάνουν τις γλάστρες;»
Η Ελένη Βιτάλη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα τηλεοπτικά πάνελ, αλλά και τις δηλώσεις της που έχουν παρεξηγηθεί πολλές φορές.
Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, κι αρχικά μίλησε για την καριέρα της.
«
Είναι πολύ ευχάριστο να τραγουδούν άνθρωποι όλων των ηλικιών τα τραγούδια μου, σημαίνει ότι είναι διαχρονικά. Δεν με αφορούν τα τραγούδια που ο στίχος τους είναι σπαραξικάρδιος ερωτικός, εγώ έλεγα αντάρτικα. Είχα ρωτήσει έναν μουσικό για να πάω σε μία καλή εταιρεία. Δεν ήξερα αν θέλω να γίνω τραγουδίστρια ή αν θα συνέχιζα το σχολείο», εξήγησε αρχικά.
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «
Στα 15 μου ένας μουσικός, για να με κόψει, με ρώτησε ποια τραγουδίστρια θαυμάζω κι απάντησα την Μαρινέλλα. Ακούω σήμερα να γράφονται καλά τραγούδια, όμως η εποχή είναι διαφορετική. Θα ακούσω και τραπ μουσική, αλλά δεν μπορώ να νιώσω το ίδιο όπως με τα λαϊκά τραγούδια».
Όπως είπε αργότερα, θα ήθελε να έχει μερικά χρόνια ακόμα στον χώρο του τραγουδιού. «
Θα ήθελα να μου δώσει ο Θεός λίγα χρόνια ακόμα, όποιο είναι το θέλημά Του. Δεν τον φοβάμαι τον θάνατο. Ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν η απώλεια του πατέρα μου. Ένιωσα ότι ορφάνεψα, όταν έφυγε η μητέρα μου. Τα παλιά χρόνια, όταν δεν είχαμε χρήματα, η μητέρα μου που ήταν καλύτερη τραγουδίστρια από έμενα, έψαχνε αν υπάρχει σκάλα για να καθαρίσει. Δεν τη φοβόταν τη ζωή και καμαρώνω για εκείνη», είπε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cypgb3ivxp35)