Ο τραγουδιστής είχε μιλήσει στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και είχε αναφερθεί στους καλλιτέχνες που διαφημίζουν «μπιφτέκια» και «λουκάνικα» στην τηλεόραση, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο είναι ντροπή.
«Έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους στον χώρο της μουσικής, που εκμεταλλεύονται τη σχέση τους και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, ντροπή είναι. Στα όρια του καραγκιοζιλικίου», είχε πει ο Γιώργος Νταλάρας.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cya3108vxwq1)
Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε για τον Γιώργο Νταλάρα μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει: «Δεν κατάλαβα τι πειράζει αυτό δηλαδή; Αχ κύριε Νταλάρα, τώρα δεν θέλω να απαντήσω, ξέρετε την αγάπη που σας έχω».
Απόσπασμα από τις δηλώσεις του προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό». Σε αυτές, πρόσθεσε επίσης: «Γιώργο μου, νομίζω εδώ κάνεις ένα πολύ σοβαρό λάθος. Ο κάθε τραγουδιστής αφήνει το στίγμα του, έχει τον κόσμο του. Καλά κάνουν αυτά τα παιδιά που είναι πολύ όμορφα και κάνουν διαφημίσεις. Έχουν το κοινό τους και πάνε να το διασκεδάσουν».
Τέλος, τόνισε για τον τραγουδιστή: «Εμένα δεν με πειράζει αυτό. Τι στίγμα να αφήσει δηλαδή; Ο Γιώργος Νταλάρας είναι τεράστιος τραγουδιστής. Σε αυτή την ηλικία που έχει φτάσει θα έπρεπε να λέει μόνο ωραία πράγματα, δώσε αγάπη, άσε τον κάθε άνθρωπο να κάνει ό,τι θέλει».
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.