Η 35χρονη κατηγορούμενη αναφέρθηκε σε απειλές που έχει δεχτεί και ισχυρίστηκε ότι η ηθοποιός της έστειλε ένα μήνυμα που έγραφε: «Άντε κρεμάσου σιχαμένη να ξεβρωμίσει ο τόπος». Το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου, η Γιολάντα Μπαλαούρα κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με αυτό, σε ρεπόρτερ που τη βρήκαν σε έξοδό της.
Η ίδια διέψευσε ότι έχε στείλει το μήνυμα. «Έχω ανακαλύψει τα τελευταία χρόνια ότι δημιουργούνται διάφοροι λογαριασμοί και στο Instagram και στο Facebook με το όνομά μου. Προφανώς, κάποιος θα έστειλε στη συγκεκριμένη κυρία κάποιο μήνυμα από αυτούς τους λογαριασμούς. Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα άλλο. Να είμαστε καλά. Ψυχική υγεία» δήλωσε η Γιολάντα Μπαλαούρα.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.