Σπίτι με το MEGA: Ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου ερμηνεύουν το «Ένα λεπτό περιπτερά»
Ο δύο λαϊκές φωνές τραγουδούν στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του πατέρα τους - Δείτε το βίντεο
Αλλάζουμε χρονιά και υποδεχόμαστε το 2024 με ένα αυθεντικό λαϊκό πρόγραμμα στο «Σπίτι με το MEGA».
Απόψε στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης προσκαλούν το κοινό στο πιο λαμπερό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν της ελληνικής τηλεόρασης με διαχρονικά τραγούδια, εκλεκτούς καλεσμένους και πολύ κέφι.
Ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου ταξιδεύουν το κοινό μουσικά με τραγούδια από την πλούσια δισκογραφία τους αλλά και κομμάτια-σταθμούς από τη δοξασμένη καριέρα του πατέρα τους, του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου, στη μουσική.
Οι αδελφοί Διονυσίου, οι δύο αυθεντικές λαϊκές φωνές με βαρύ επώνυμο, ερμηνεύουν στην εντυπωσιακή στολισμένη σκηνή μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του πατέρα τους, το «Ένα λεπτό περιπτερά».
Το τραγούδι είναι σε μουσική του Τάκη Μουσαφίρη, σε στίχους της Μαριανίνας Κριεζή και κυκλοφόρησε το 1990 στον τελευταίο δίσκο του σπουδαίου ερμηνευτή «Ποιος άλλος».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Άγγελο και τον Στέλιο Διονυσίου να ερμηνεύουν το «Ένα λεπτό περιπτερά»:
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.