Η Στέλλα Μιζεράκη μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί μετά το «Power of Love», το ριάλιτι γνωριμιών που συμμετείχε. Αναφέρθηκε ακόμη στην απώλεια του Πάνου Ζάρλα, που γνωρίστηκαν και έκαναν σχέση στο παιχνίδι.
Ρωτήθηκε ακόμη, για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει και τα σχόλια που εισπράττει. Σχετικά με αυτό, είπε στην κάμερα του «Γεια σου» ότι: «Το θέμα είναι το πώς είσαι και όχι το πώς έφτασες μέχρι εκεί. Αν είσαι όμορφη, αν έκανες πλαστική, αν δεν έκανες, το θέμα είναι το τελικό αποτέλεσμα.. Δεν μπορείς να φανταστείς τι σχόλια μου κάνουν οι φίλοι και οι συγγενείς μου. Μου λένε ότι είμαι ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα».
Δείτε το βίντεο
Για τον τότε σύντροφό της που σκοτώθηκε σε τροχαίο τέσσερα χρόνια πριν, είπε: «Τον Πάνο τον θυμάμαι και τον έχω μέσα στην καρδιά μου και στο μυαλό μου έτσι ακριβώς όπως ήταν και θέλω αυτή η εικόνα να παραμείνει στη μνήμη μου. Έχω πολλές φωτογραφίες στο κινητό μου με τον Πάνο, τις βλέπω συχνά, δεν το αποφεύγω».
Όταν συμπληρώθηκε 1 χρόνος από τον θάνατό του, ηΣτέλλα Μιζεράκηδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία μέσω InstaStory, στην οποία έγραψε τα εξής λόγια: «Ένας χρόνος ακριβώς χωρίς εσένα Πάνο… Όλα θυμίζουν σαν χθες όταν ξαφνικά πέταξες μακριά μας… Ήσουν ένας σπάνιος άνθρωπος που πέρασες από τη ζωή μας έτσι ξαφνικά και λάμπεις πάντα σαν αστέρι φωτεινό όσο μακριά κι αν βρίσκεσαι! Το λαμπερό χαμόγελό σου, έδινε λάμψη στο πέρασμά σου! Τώρα λάμπει όλος ο ουρανός! Ο Θεός να σε έχει καλά και να αναπαύσει την ψυχή σου! Πάντα θα έχεις μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου! Σε αγαπώ».
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.