Στέλλα Μιζεράκη για Πάνο Ζάρλα: «Μου φαίνεται σαν χθες που ήταν εδώ, η θλίψη δεν αλλάζει»

Στέλλα Μιζεράκη για Πάνο Ζάρλα: «Μου φαίνεται σαν χθες που ήταν εδώ, η θλίψη δεν αλλάζει»

Η πρώην παίκτρια του Power of Love μίλησε για τη μεγάλη απώλειά της και ανέφερε πως «η εικόνα του δεν σβήνει ποτέ από το μυαλό της» - Δείτε βίντεο

1f6b29a8-zarlas-mizeraki
Τρία χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα και η Στέλλα Μιζεράκη μίλησε για εκείνον και τις αναμνήσεις που της έχουν μείνει.

Η πρώην παίκτρια του «Power of Love» μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τόνισε αρχικά, πως για την ίδια, ο Πάνος ζει ακόμα.

«Ο Πάνος ζει μέσα από τους ανθρώπους που τον αγαπάνε και τον σκέφτονται. Υπάρχει μέσα στις καρδιές και το μυαλό μας. Μου φαίνεται σαν χθες που ήταν εδώ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει τρία χρόνια, μου φαίνεται σοκαριστικό το πώς περνάει ο καιρός και το πώς σκέφτεσαι τους ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή. Είναι σαν να τον είδα πριν μια ώρα», είπε αρχικά η Στέλλα Μιζεράκη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckdsv8bo2ll5)

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, τον έχει δει πολλές φορές στο όνειρό της, καθώς δεν έχει φύγει στιγμή από το μυαλό της.

«Όταν έχεις κάποιον συνέχεια στο μυαλό σου, το υποσυνείδητο δουλεύει και κάποια στιγμή, σίγουρα θα τον δεις και στον ύπνο σου. Τελευταία φορά που συναντηθήκαμε, ήταν λίγο πριν φύγει. Γιορτάζαμε όλοι μαζί τα γενέθλιά του και μετά, έγινε το μοιραίο. Θέλω να έχω την εικόνα του στο μυαλό μου, όπως τον γνώρισα, με αυτό το χαμόγελο. Αυτή η εικόνα δεν σβήνει ποτέ, πάντα τον σκέφτομαι και θυμάμαι τη φωνή του. Είναι σαν να τον άκουσα χθες», εξηγεί.

Τέλος, με εμφανή τη συγκίνησή της, η Στέλλα Μιζεράκη ανέφερε πως όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει, η θλίψη της δεν αλλάζει.

«Πηγαίνω στην εκκλησία να ανάψω κεράκι, πηγαίνω στο μνήμα να αφήσω λουλούδια, όμως είναι πολύ δύσκολο κι επώδυνο να το θυμάσαι συνέχεια αυτό το γεγονός, δεν αλλάζει η θλίψη μου. Δεν θέλω οι δικοί μου άνθρωποι να με βλέπουν να κλαίω και να είμαι χάλια. Το ότι μπορεί να είμαι στεναχωρημένη δεν το δείχνω, αλλά πέρασα πολύ δύσκολα. Νιώθω μια θλίψη έντονη, κάθε φορά που μιλάω γι' αυτό. Απλά προσπαθείς να επιβιώνεις», δήλωσε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Πάνος Ζήνας: Ο Μr Cinema και η αναβίωση των Καλλιστείων

Μανώλης Μητσιάς: 50 χρόνια τραγούδια - διαμάντια σε μια συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου

Δίκη Τζόνι Ντεπ vs Άμπερ Χερντ: Αντίστροφη μέτρηση για την ετυμηγορία της πολύκροτης δίκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης