Η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε την άποψή της για τον γάμο στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» το πρωί του Σαββάτου 23 Δεκεμβρίου.
Με αφορμή ένα θέμα για διάφορα χριστουγεννιάτικα έθιμα, και πιο συγκεκριμένα ένα έθιμο που ακολουθούν οι ανύπαντρες γυναίκες για να δουν αν τη νέα χρονιά θα φορέσουν νυφικό, η παρουσιάστρια έδειξε τον δισταγμό της στην προοπτική ενός δεύτερου γάμου.
«Εγώ δεν είμαι ανύπαντρη, τον έχω κάνει αυτόν τον κύκλο, είμαι ντάξει» σχολίασε.
Και εν συνεχεία τόνισε: «Είμαι καλά, στη Βάλια το πλάνο, στη Βάλια».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxvjha6xyt9d)
Η παρουσιάστρια ήταν παντρεμένη με τον Θοδωρή Μαραντίνη για δέκα χρόνια από το 2009-2019, με τον οποίο μοιράζονται δύο γιους.
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.