O Μάνος Πίντζης φωτογραφήθηκε ως ένας... διαφορετικός Άγιος Βασίλης για περιοδικό και μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star.
«Δεν ξέρω αν υπάρχουν ανατρεπτικές φωτογραφίσεις, πιστεύω πως αφορά περισσότερο το δημιουργικό κομμάτι» δήλωσε αρχικά.
Δείτε το σχετικό βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxnvc1ubnvi1)
Σε σχόλιο της ρεπόρτερ πως οι γυναίκες θα ήθελαν να δουν έναν τέτοιο Άγιο Βασίλη, ο ηθοποιός απάντησε πως «δεν ξέρω αν θέλουν να με δουν έτσι όπως είμαι, με το βουλωμένο μάτι, αλλά θα το προσπαθήσω».
Τέλος σε ερώτηση για το αν πιστεύει στον Άγιο Βασίλη, ο Μάνος Πίντζης είπε: «Πιστεύω στα παραμύθια, πιστεύω στη μαγεία των παραμυθιών. Πρέπει η ζωή μας να είναι ένα παραμύθι και η καθημερινότητά μας αν μπορούμε».
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»