Μάνος Πίντζης: «Άνθρωποι του χώρου φοβούνται να μιλήσουν σε γυναίκες, μετά τις καταγγελίες»

Μάνος Πίντζης: «Άνθρωποι του χώρου φοβούνται να μιλήσουν σε γυναίκες, μετά τις καταγγελίες»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν γίνει γνωστές στον χώρο του θεάματος, αλλά και στον δάσκαλό του, Πέτρο Φιλιππίδη

manow
Συνέντευξη παραχώρησε ο Μάνος Πίντζης και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος ήταν μάλιστα και δάσκαλός του στο παρελθόν.

Όπως είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Πρωινό», ο ίδιος θα επισκεπτόταν στη φυλακή τον Φιλιππίδη, παρά το γεγονός ότι κατηγορείται για σεξουαλικά αδικήματα.

«Στην Ελλάδα έχουμε πάρα πολύ καλούς ηθοποιούς, το πώς συμπεριφέρεται ένας καλός ηθοποιός όμως, είναι άλλο ζητούμενο. Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν δάσκαλος μου παλιά, σαν ηθοποιό τον θαυμάζω. Τα σκοτεινά μονοπάτια δεν γίνεται να τα γνωρίζεις, είναι αχαρτογράφητα. Σοκαρίστηκα πάρα πολύ, όταν τα άκουσα όλα αυτά», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chlh0j2saw7l-st)

Στην συνέχεια, συμπλήρωσε πως δεν γνωρίζει κατά πόσον ισχύουν οι καταγγελίες, καθώς όπως αναφέρει, η κάθε γυναίκα μπορεί να πει κάτι για τον οποιοδήποτε.

«Μπορεί ένα πρωί να βγει μια νεαρά και να πει πχ ότι "ο Μάνος Πίντζης μου είπε κάτι". Γενικά άνθρωποι του χώρου μου λένε ότι φοβούνται πλέον, να μιλήσουν σε γυναίκα. Φαντάσου κάποιος να έχει ένα απωθημένο μαζί σου και ξαφνικά να βγαίνει να λέει κάτι», δήλωσε.

Τέλος, παραδέχτηκε πως αν του δινόταν η ευκαιρία, θα επισκεπτόταν στη φυλακή τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Αν πραγματικά έχει γίνει κάτι, ας το κρίνουν οι δικαστές και οι εισαγγελείς. Δεν είμαι εδώ για να δικάσω κανέναν», είπε.




Ειδήσεις σήμερα:

Άφαντος ο διαρρήκτης που εισέβαλε χθες σε διαμέρισμα αστυνομικού στη Νέα Ιωνία - Δείτε βίντεο

Έζησα στην ΕΣΣΔ και δεν χρειάζομαι αναμνηστικές δόσεις κομμουνισμού, λέει ο ιστορικός της υπόθεσης «Παπαρατσένκο»

Αγωνία για τη Stealth Omicron: Φόβοι και ενδείξεις ότι συντηρεί υψηλά τον αριθμό των κρουσμάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης