Η Ελένη Γερασιμίδου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε.
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και αναφέρθηκε στο έμφραγμα που είχε πάθει.
«Πριν πάθω το τελικό έμφραγμα είχα ενοχλήσεις. Όλα έγιναν μετά τη φωτιά. Προφανώς, ήταν στεναχώρια καλά κρυμμένη. Στεναχωριόμουν, αλλά προσπαθούσα να μην το δείξω», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cx8k1vmvbatd)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μείναμε ένα διάστημα στο θέατρο, στην αυλή. Πήγα για διάγνωση και μου είπαν πως είναι από το στομάχι. Ένα βράδυ έγινε και πήγα στο νοσοκομείο. Ήμουν στο φεστιβάλ της ΚΝΕ. Εκεί έγινε και όταν πέρασα από τη πύλη άρχισα να πονάω. Νιώθεις πολύ πόνο στο στήθος. Πήγαμε στο νοσοκομείο και εκεί δεν με άφησαν ούτε στην τουαλέτα να πάω».
Όπως ανέφερε στη συνέχεια, αντιμετωπίζει κι άλλα προβλήματα υγείας, καθώς στο παρελθόν είχε υπόταση, που αργότερα, έγινε υπέρταση, όταν αρρώστησε η αδερφή της, ενώ στα 51 της εμφανίστηκε διαβήτης τύπου 2.
Έκτοτε, προσέχει απολύ τη διατροφή της και τις συνήθειές της, ενώ κατάφερε επιτέλους να κόψει το κάπνισμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.