Η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε μέσω Instagram Stories μια στιγμή που είχε από την εκπομπή της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου.
Στο πλατό του «Πάμε Δανάη», είχαν τοποθετηθεί γυμναστικά στρώματα με αφορμή ένα σχετικό θέμα στην εκπομπή με τη γιόγκα, και η παρουσιάστρια συμμετείχε κάνοντας ρόδα. Η Δανάη Μπάρκα πήρε φόρα, έκανε τροχό και όταν τα κατάφερε, οι συνεργάτες της, τη χειροκρότησαν.
Η ίδια δεν έκρυψε τη χαρά της που κατάφερε να κάνει ρόδα και άρχισε να πανηγυρίζει. Στο story που ανάρτησε, με χιουμοριστική διάθεση πρόσθεσε ένα εικονίδιο του Instagram, με τους κύκλους των Ολυμπιακών Αγώνων.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.