Ο Θοδωρής Αθερίδης, που ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4» την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, σχολίασε αρνητικά την κίνηση της τραγουδίστριας.
«Κοιτούσα όλο αυτό που έβγαλε το χοντρή από το τραγούδι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Είναι για γέλια αυτό το πράγμα. Μπορεί να μην λέει το τραγούδι. Το τραγούδι γράφτηκε και έλεγε χοντρή. Το ότι πέρασαν τα χρόνια, αν θες μην το πεις καθόλου το τραγούδι. Αν είναι να το πεις, πες το όπως γράφτηκε. Είναι αμαρτία. Θα ήταν προς τιμήν ας πούμε στη μνήμη του Ζαμπέτα ας πούμε, να του αλλάξεις τα φώτα; Ας μην το πεις καθόλου» είπε αρχικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx4kt3bcenz5)
Συνέχισε, λέγοντας: «Το τραγούδι χάνει τη στιγμή της γέννησής του, τον τρόπο που μιλούσαν οι άνθρωποι. Ας πούμε αν φτιάξεις μια σειρά, ένα σενάριο, αν ξαφνικά εμείς όλοι μιλάμε την ίδια γλώσσα δεν είναι αυτό καλογραμμένο πράγμα αυτό. Ο καθένας πρέπει να έχει ένα ιδίωμα δικό του, ένα μορφωτικό επίπεδο. Ένας διανοούμενος θα μιλά αλλιώς, μία κυρία από το χωριό αλλιώς. Η γλώσσα είναι ζωντανό πράγμα, είναι σαν έμβιο ον».
Τέλος, ο Θοδωρής Αθερίδης τόνισε: «Το τραγούδι αν δεν σου αρέσει, άσε το να αποτύχει. Άσε το εκτεθειμένο στο να το απορροφήσει ο κόσμος αν του λέει κάτι. Παίρνει ο άλλος τη σκηνή αυτούσια και την κάνει δημιουργία. Πώς την ακρωτηριάζεις;».
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση