Η Μαίρη Μηλιαρέση έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την κόρη της, αλλά και το Ρουκ Ζουκ.
Η πρώην παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, ανέφερε: «Δεν έχει τολμήσει κανείς να μου κάνει πρόταση για γυμνή φωτογράφιση».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τα παιδικά της χρόνια: «Ως έφηβη ήμουν αγοροκόριτσο και ζωηρή σαν παλιόπαιδο, καθόλου θηλυκό. Ήμουν το κορίτσι που έπρεπε να κάνει πόλεμο κανείς για να διεκδικήσει. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουμε υπερεκτιμήσει τόσο πολύ το άθλημα σεξ. Στα 20 μου είχα την πρώτη μου σεξουαλική επαφή και συνειδητά άργησα».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx49jq5xo62x)
Μίλησε επίσης, για τα φλερτ που δέχεται σήμερα: «Τυχαίνει να με φλερτάρουν στις ταράτσες που ανεβαίνω με τον γερανό για να σώσω γάτες, αλλά δεν τους συναντώ μετά».
Όσο για την κόρη της, είπε: «Η κόρη μου έχει τελειώσει υποκριτική και θα συμμετάσχει σε κάτι. Η Σοφίνα είναι του ροζ και της νεράιδας. Όχι σαν εμένα. Η σχέση μας με τον πατέρα της Σοφίνας είναι πλέον υποστηρικτική. Τον αγαπώ, γιατί προσέχει το παιδί μου».
Τέλος, για το «Ρουκ Ζουκ», ανέφερε: «Εγώ έπρεπε να έχω πάρει τη Ζέτα Μακρυπούλια και να την είχα κάνει κόσκινo; Στενοχωρήθηκα όταν ανέλαβε η Ζέτα Μακρυπούλια το Ρουκ Ζουκ γιατί μήνες πριν είχα πάει να πάρω τα δικαιώματα, πριν το πάρει ο ΑΝΤ1, αλλά δεν πρόλαβα. Θέλω να κάνω ένα επετειακό "Ρουκ Ζουκ" με ανθρώπους που είχαν παίξει σε αυτό που παρουσίαζα».
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»