Μαίρη Μηλιαρέση: «Εγώ δεν έκανα τηλεόραση για να γίνω διάσημη, ούτε για να αποκτήσω αυτοεκτίμηση, την είχα από πριν»

Μαίρη Μηλιαρέση: «Εγώ δεν έκανα τηλεόραση για να γίνω διάσημη, ούτε για να αποκτήσω αυτοεκτίμηση, την είχα από πριν»

«Αυτοί που παίρνουν τα μυαλά τους αέρα, είναι τα άτομα που από το πουθενά ξαφνικά γίνονται αναγνωρίσιμα» δήλωσε

miliaresi
Η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε για τα σχόλια που ακούστηκαν σε σχέση με τις τελευταίες εμφανίσεις της στην τηλεόραση και για τον στόχο που είχε όταν ξεκίνησε στον χώρο των media, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν».

«Τα λεφτά που έβγαλα, ήταν μόνο αυτά τα 3-4 χρόνια που έκανα το "Ρουκ-Ζουκ". Μετά και τα δυο χρόνια τα τελευταία που έκανα τα εμπορικά, πήγαιναν καλά», είπε αρχικά.

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε και αν την ενόχλησαν, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Ότι πού κατάντησε η Μηλιαρέση. Εγώ δεν έκανα τηλεόραση για να γίνω διάσημη, ούτε για να αποκτήσω αυτοεκτίμηση. Την είχα από πριν. Για μένα είναι απλώς δουλειά».

Για το αν πήραν ποτέ τα μυαλά της αέρα, η Μαίρη Μηλιαρέση δήλωσε: «Όχι (γέλια). Ξεκίνησα από πάρα πολύ μικρή ηλικία και όλο αυτό έγινε πολύ σταδιακά. Αυτοί που παίρνουν τα μυαλά τους αέρα, είναι τα άτομα που από το πουθενά ξαφνικά γίνονται αναγνωρίσιμα και έτσι αλλάζει το είναι τους. Νιώθουν ότι κάνουν κάτι σημαντικό. Εγώ δεν ένιωσα ποτέ ότι κάνω κάτι σημαντικό, ήταν η δουλειά μου, έτσι το έβλεπα. Ο στόχος μου ήταν να δουλεύω, να περνάω καλά και έτσι ότι με αναγνωρίζουν μέχρι σήμερα στον δρόμο, το θεωρώ πολύ θετικό. Ούτε χρειάστηκε ποτέ να κάνω κάτι στη ζωή μου που χρειάστηκε να κρυφτώ για να με ενοχλήσει η αναγνωρισιμότητά μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο καπετάνιος του Blue Horizon βλέπει τον 36χρονο - «΄Έπεσε επιβάτης στη θάλασσα; Ρε πάτε καλά;»

Πώς ο Γιώργος Λάνθιμος κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα στη Βενετία «κλέβοντας» το βραβείο από τους σκηνοθέτες του Χόλιγουντ

Την Τρίτη η απολογία του 71χρονου που σκότωσε με περίστροφο 35χρονο ληστή στα Ιωάννινα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης