Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε για την προσωπική του ζωή και την πορεία του στο τραγούδι σε συνέντευξη που έδωσε στο «Πρωινό Σουσου».
Ο γνωστός τραγουδιστής στο πρόσφατο παρελθόν απασχόλησε τα δημοσιεύματα με τη σχέση του με τη Βαρβάρα Κίρκη.
Αρχικά, ανέφερε: «Η γυναίκα αυτή έχει κάτι που για πολλούς δεν φαίνεται. Δεν μετράει η εμφάνιση πάντα, ακόμα και όταν είναι ισχυρή, ξέρω πως κατά βάθος υπάρχει κάτι το οποίο δεν μπορούν να το δουν εύκολα, αλλά είναι σαν παιδί. Όμως, η αλήθεια είναι ότι είμαστε καλά, περνάμε καλά και δεν θέλω να αναφέρομαι σε εκείνη, δεν μου πάει να μιλάω...».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 07:48
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwtd6vrj3wyx)
Σχετικά με τη δημοσιότητα της σχέσης, η οποία εκτινάχθηκε όταν η Βαρβάρα Κίρκη κατηγόρησε τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό φτάνοντας μάλιστα και μέχρι τα δικαστήρια, ο ίδιος σχολίασε: «Μετάνιωσα για τη δημοσιότητα που πήρε αυτή η σχέση. Δεν θα έπρεπε να έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, αλλά ακόμη και αυτό δείχνει τον αυθορμητισμό της αντίδρασης που για μένα είναι λάθος, αλλά έγινε γιατί δεν υπήρχε και πραγματικά σοβαρός λόγος να γίνουν όλα αυτά».
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.