Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου.
Η ταινία με πρωταγωνιστές την Έμα Στόουν, τον Μαρκ Ρούφαλο και τον Γουίλεμ Νταφόε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Δεκεμβρίου και όχι στις 8 Σεπτεμβρίου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.
Η 'Εμα Στόουν που είναι επίσης παραγωγός στην ταινία, υποδύεται την Μπέλα Μπάξτερ, μία νεαρή γυναίκα που επανέρχεται στην ζωή χάρη στον πανέξυπνο και ανορθόδοξο επιστήμονα που υποδύεται ο Γουίλεμ Νταφόε. Πεινασμένη για την κοσμικότητα που της λείπει, το σκάει με τον Ντάνκαν Γουέντερμπουργκ (Ράφαλο), έναν διεφθαρμένο δικηγόρο, σε μια περιπέτεια σε όλες τις ηπείρους.
Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βραβευμένο μυθιστόρημα του Σκωτσέζου συγγραφέα Αλασντάιρ Γκρέι. Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι Ραμού Γιούσεφ, Τζέροντ Καρμάικλ και Κρίστοφερ Άμποτ.
Εκτός από τη σκηνοθεσία, ο διάσημος σκηνοθέτης ανέλαβε και την παραγωγή, ενώ το σενάριο υπογράφει ο στενός του συνεργάτης και θεατρικός συγγραφέας Τόνι ΜακΝαμάρα.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.