Poor Things: Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου μετατέθηκε για τον Δεκέμβριο

Poor Things: Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου μετατέθηκε για τον Δεκέμβριο

Λόγω της απεργίας του Χόλιγουντ πολλές κινηματογραφικές παραγωγές θα καθυστερήσουν

poor_things__1_
Παρά την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η Searchlight Pictures θα καθυστερήσει την κυκλοφορία της στις αίθουσες λόγω της απεργίας των ηθοποιών και των σεναριογράφων που έχουν παραλύσει τις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές του Xόλιγουντ.

Η νέα πρεμιέρα με πρωταγωνιστές την Έμα Στόουν, τον Μαρκ Ρούφαλο και τον Γουίλεμ Νταφόε αναμένεται στις 8 Δεκεμβρίου και όχι στις 8 Σεπτεμβρίου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.
Οπως αναφέρει το «The Hollywood Reporter», όσο διαρκεί η απεργία, οι ηθοποιοί δεν μπορούν να προωθήσουν τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές που έχουν ήδη γυρίσει με αποτέλεσμα τα στούντιο να μεταφέρουν τις πρεμιέρες σε νέες ημερομηνίες.

Κλείσιμο
Η 'Εμα Στόουν που είναι επίσης παραγωγός στην ταινία, υποδύεται την Μπέλα Μπάξτερ, μία νεαρή γυναίκα που επανέρχεται στην ζωή χάρη στον πανέξυπνο και ανορθόδοξο επιστήμονα που υποδύεται ο Γουίλεμ Νταφόε. Πεινασμένη για την κοσμικότητα που της λείπει, το σκάει με τον Ντάνκαν Γουέντερμπουργκ (Ράφαλο), έναν διεφθαρμένο δικηγόρο, σε μια περιπέτεια σε όλες τις ηπείρους.
POOR THINGS Trailer (2023) Emma Stone

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βραβευμένο μυθιστόρημα του Σκωτσέζου συγγραφέα Αλασντάιρ Γκρέι. Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι Ραμού Γιούσεφ, Τζέροντ Καρμάικλ και Κρίστοφερ Άμποτ.

Εκτός από τη σκηνοθεσία, ο διάσημος σκηνοθέτης ανέλαβε και την παραγωγή, ενώ το σενάριο υπογράφει ο στενός του συνεργάτης και θεατρικός συγγραφέας Τόνι ΜακΝαμάρα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Canadair: «Όλο το καλοκαίρι έσβηνε φωτιές, επιχειρούσε σε πολλά μέτωπα», λέει η νονά του 34χρονου πιλότου

Τεκτονική Στοά: Μέσα στο «παρασκευαστήριο» εκρηκτικών του βομβιστή της Τεκτονικής Στοάς - Δείτε φωτογραφίες

Canadair: Πόσα αεροπλάνα έχει τώρα η Ελλάδα - Γιατί δεν μπορούμε να αγοράσουμε καινούργια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης