Τράβις Κέλσι: Αγόρασε έπαυλη 6 εκατ. δολαρίων στο Κάνσας για να «στεγάσει» τον έρωτά του με την Τέιλορ Σουίφτ

Τράβις Κέλσι: Αγόρασε έπαυλη 6 εκατ. δολαρίων στο Κάνσας για να «στεγάσει» τον έρωτά του με την Τέιλορ Σουίφτ

Η αγορά του ακινήτου έγινε την ώρα που τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το ειδύλλιο του αθλητή με την τραγουδίστρια που έχει κερδίσει 12 Grammy

kelce_252
Ο Τράβις Κέλσι αγόρασε μια έπαυλη 6 εκατομμυρίων δολαρίων στο Κάνσας Σίτι σε μια προσπάθεια για περισσότερη ιδιωτικότητα γύρω από τη νέα του σχέση με την Τέιλορ Σουίφτ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six.

Ο 34χρονος αθλητής των Kansas City Chiefs και η 33χρονη τραγουδίστρια απολαμβάνουν συχνά ραντεβού τις τελευταίες εβδομάδες και φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι στη σε δημόσιες βόλτες στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα.

Την Τρίτη, ο Κέλσι έκλεισε τη συμφωνία για το νέο σπίτι που διαθέτει καταρράκτη, πισίνα και γήπεδο μίνι γκολφ, όπως ανέφερε το TMZ.

Το πολυτελές σπίτι βρίσκεται μέσα σε μια περιφραγμένη κοινότητα, προσφέροντας μεγάλο βαθμό ιδιωτικότητας για τον Κέλσι και τυχόν επισκέπτες που θα μείνουν στο μέλλον.
Ο σούπερ σταρ του NFL ξεκίνησε την προσπάθειά του να αναζητήσει ένα ιδιωτικό κτήμα, αφού του έγινε σαφές πόσο προσβάσιμο ήταν το προηγούμενο σπίτι του, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο Κέλσι είχε ήδη στην κατοχή του ένα ειδικά σχεδιασμένο αρχοντικό επτά υπνοδωματίων με έδρα την αριστοκρατική γειτονιά Briarcliff West του Κάνσας Σίτι, το οποίο αγόρασε για 995.000 δολάρια το 2019, και ένα διαμέρισμα στο Ορλάντο, το οποίο απέκτησε για 355.000 δολάρια το ίδιο έτος.

Ο 34χρονος παίκτης των Kansas City Chiefs, ο οποίος έχει ετήσιο μισθό 14 εκατομμύρια δολάρια, υπέγραψε ένα επικερδές τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα αξίας 57 εκατομμυρίων δολαρίων το 2020.

Το ποσό δεν περιλαμβάνει τις αμειβόμενες συνεργασίες, οι οποίες του αποφέρουν εκατομμύρια μόνο.
Κλείσιμο
Παρόλα αυτά, τα φώτα της δημοσιότητας στη σχέση του με τη Σουίφτ δεν αποτέλεσαν έκπληξη για τον πρωταθλητή του Super Bowl, ο οποίος τον περασμένο μήνα παραδέχτηκε ότι «το έκανε αυτό [στον εαυτό μου]. Το ξέρω αυτό».

«Η προσωπική μου ζωή που δεν είναι και τόσο προσωπική», αστειεύτηκε κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του podcast «New Heights» με τον αδελφό του, Τζέισον.

Οι ειδήσεις για τη νέα αγορά του Κέλσι έρχονται λίγες μόλις ημέρες αφότου εντοπίστηκε να κρατάει το χέρι της ποπ σταρ ενώ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Βαθαίνει η κόντρα Κωνσταντοπούλου-Χουρδάκη: «Μου ζητήθηκε να συμφωνήσω να παραδώσω την έδρα»

Ισραήλ: Μετατρέπει τα άρματα μάχης για να τα προστατεύσει από τα drones της Χαμάς

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ: Σήμερα ο γάμος του ζευγαριού στη Νέα Υόρκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης