Ανδρέας Μικρούτσικος για «Super Κατερίνα»: Είμαι σε αυτήν την εκπομπή ένα είδος επισκέπτη – συμμετέχοντα

Ανδρέας Μικρούτσικος για «Super Κατερίνα»: Είμαι σε αυτήν την εκπομπή ένα είδος επισκέπτη – συμμετέχοντα

Αυτό το πράγμα εγώ δεν θα το ξαναζήσω, δήλωσε ο παρουσιαστής σχετικά με τα «κοψίματα» στον τηλεοπτικό αέρα

mikroytsikos_14
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για την πρόσφατη ανάρτηση-αιχμή για την «Super Κατερίνα» και τα «κοψίματα» στον αέρα της εκπομπής, στο «Mega Καλημέρα».

Αρχικά, ο παρουσιαστής ανέφερε: «Στη συγκεκριμένη εκπομπή, ο αριθμός των κοψιμάτων καθημερινά νομίζω ότι αν μπορούσε θεσμοθετηθεί σαν αγώνισμα και θα έπαιρνε χρυσό η "Super Κατερίνα" σε σχέση με εμένα και με άλλους. Αυτό το πράγμα εγώ δεν θα το ξαναζήσω. Για να είμαι εδώ που είμαι, είπα ότι δεν με νοιάζει να μιλάω ένα λεπτό ή δέκα λεπτά. Όταν όμως μιλήσω, εκτός αν πλατειάσω και μου πουν να συντομεύσω κι εκεί θα το δεχτώ, θέλω να ολοκληρωθεί η άποψή μου. Αυτή είναι η βάση συνεργασίας».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwc6vdglcxip)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ είμαι σε αυτήν την εκπομπή ένα είδος επισκέπτη – συμμετέχοντα. Αν λοιπόν εσύ λες, Στέφανε, ότι με αγαπάνε σε αυτή την εκπομπή, με το βάρος και τη σοβαρότητα των λόγων σου, εσύ το υπογράφεις. Εγώ δεν μπορώ να το υπογράψω».

Σχετικά με την περίοδο της τηλεόρασης κατά την οποία ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παρουσιαστής, δήλωσε: «Ολοκληρώθηκε ένας κύκλος με πάρα πολλά ρεκόρ. Ποτέ δεν κάθισα στο ίδιο πράγμα. Εμένα μου αρέσει το ρίσκο. Εγώ δεν πάω να στήσω μία μυθολογία προσώπου. Εγώ θέλω στην πράξη να κολλάει το σίδερο και να δίνουμε τη μάχη είτε κερδίζουμε είτε όχι. Έτυχε να κερδίζω από κύρια πλευρά. Έτυχε να μπαίνω σε ριάλιτι και να τα σώζω. Έτυχαν πολλά πράγματα λόγω της εποχής, της ικανότητας και των ευκαιριών που είχα».

Στο τέλος, δήλωσε: «Δεν ψάχνω στασίδι, δεν έψαχνα όταν ήμουν μόνος, πένης και αλήτης, θα ψάξω τώρα; Έτυχε να βρεθώ εδώ, έχω ανάγκη το οικονομικό γιατί δεν έχω οικονομικούς όρους και δε μπορώ και να αποκτήσω γιατί δε μου επιτρέπει το καθεστώς των πραγμάτων. Άρα πρέπει να βγάζω κάποια χρήματα για να ζήσω».

Η ανάρτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Μια ανάρτηση - «καρφί» προς το «Super Κατερίνα» έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον λογαριασμό του στο Instagram την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.

Το τελευταίο διάστημα, ο παρουσιαστής έχει εκφράσει αρκετές φορές τη δυσαρέσκειά του, όταν τον διακόπτουν την ώρα που λέει την άποψή του στα διάφορα θέματα. Το πρωί της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου συνέβη ξανά, σημειώθηκε άλλο ένα επεισόδιο κατά τη διάρκεια της εκπομπής και μετά την ολοκλήρωσή της, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανάρτησε μια φωτογραφία του στο Instagram και έγραψε:

«Αν το πώς να με κόβουν στον αέρα γινόταν ολυμπιακό αγώνισμα, η εκπομπή που συμμετέχω θα είχε σίγουρα το χρυσό στην τσέπη».

Δείτε τη δημοσίευση
Mikroutsikos-super-katerina-

Τι συνέβη στην εκπομπή

Όσο συζητούσαν στο πλατό αναφορικά με την απομάκρυνση του Βασίλη Χιώτη από τη θέση του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Έλενα Πολυκάρπου ήρθαν σε έντονη λογομαχία.

Ακολουθεί ο διάλογος

Έλενα Πολυκάρπου«Αυτό που έμαθα είναι ότι η παραίτηση από τη θέση του διευθυντή του ραδιοφώνου έχει γίνει εδώ και έναν μήνα, το ξεκαθαρίζω. Όχι από τον όμιλο του ΣΚΑΪ».

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Συμβαίνουν παραιτήσεις αλλά συμβαίνουν και συγκαλυμμένες καλύψεις πραγματικών παραιτήσεων λόγω γεγονότων και πρέπει να το συγκαλύψουν με δικαιολογίες. Πώς να κουκουλώσουμε ένα γεγονός, ώστε να περάσουμε αβρόχοις ποσί στα επόμενα».

Έλενα Πολυκάρπου: «Πέρα από την πηγή από την οποία το έμαθα, μίλησα και με συναδέλφους του που μου το ξεκαθάρισαν αυτό το πράγμα».

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Υπάρχει όμως και η ιστορία. Όλες οι παραιτήσεις γίνονται για προσωπικούς λόγους και το 99% είναι για πολιτικούς λόγους, πάντα για λόγους προσωπικούς».


«Δεν θες να με βλέπεις; Να σταματήσω;» τον ρώτησε με έντονο ύφος η Έλενα Πολυκάρπου.


«Δεν θα δεχτώ να μιλάς, όταν δεν έχω ολοκληρώσει. Άκουσα την άποψή σου, τις πληροφορίες σου. Έχω ζήσει 1000 παραιτήσεις, ποτέ δεν είπε κανείς: τον διώχνω για αυτό. Πολύ λίγες περιπτώσεις. Χίλιες παραιτήσεις, χίλιες δικαιολογίες. Αυτό λέω σαν εμπειρία» κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αρκετά εκνευρισμένος, με την Κατερίνα Καινούργιου να περνάει στο επόμενο θέμα προκειμένου να ηρεμήσουν οι συνεργάτες της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw76ccp37e8x)


Ειδήσεις σήμερα:

Βαθαίνει η κόντρα Κωνσταντοπούλου-Χουρδάκη: «Μου ζητήθηκε να συμφωνήσω να παραδώσω την έδρα»

Βελτιωμένος σήμερα ο καιρός, ανεβαίνει η θερμοκρασία

Σοβαρό τροχαίο στο Χαλκούτσι Ωρωπού - Απεγκλωβίστηκαν 4 άτομα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης