Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε στον τηλεοπτικό αέρα μερικά από τα επικριτικά μηνύματα που δέχεται κατά καιρούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια του Alpha, είχε δεχτεί ένα χυδαίο μήνυμα από γυναίκα, η οποία ήταν δασκάλα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
«Έχει τύχει μία να μου γράψει κάτι πολύ χυδαίο. Έχω μπει στο προφίλ της και βλέπω παιδιά ότι είναι δασκάλα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης γιατί το γράφει και της γράφω κι εγώ ανοιχτά: "Πόσο λυπηρό, μια δασκάλα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που εκπαιδεύει ψυχές και μικρά παιδιά, να έχει έναν τόσο χυδαίο τρόπο, ντρέπομαι πραγματικά"», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Στη συνέχεια, ανέφερε: «Η τύπισσα μού έστειλε συγγνώμη».
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση