Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ηταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4, με αφορμή την επάνοδο της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή, Στην υγειά μας ρε παιδιά, που παρουσίαζε επί 17χρόνια και εξήγησε τους λόγους που δεν έκανε ξανά μια τέτοιου τύπου εκπομπή.
«Δεν περνούσα πάντα καλά στην εκπομπή. Ήταν πολλές οι φορές που δεν περνούσα καλά. Άμα δεν πήγαινε η βραδιά όπως ήθελα ή αν λέγονταν κάποια πράγματα, είτε από τραγούδια είτε γενικά κάτι στην ατμόσφαιρα δεν μου άρεσε, υπέφερα. Οι φίλοι μου το καταλάβαιναν, «καλά χθες είχες τα χάλια σου» μου έλεγαν». «Πολλοί άνθρωποι έρχονταν είτε για να μιλήσουν για τη δουλειά τους είτε γιατί είχαν υποχρέωση στον τάδε. Το θέμα είναι όμως ότι μετά από 20 λεπτά λύνονταν οι γραβάτες και άρχιζε το γλέντι. Ε, αυτό γουστάριζα εγώ! Που τους έβλεπα δηλαδή ότι πια περνούσαν καλά».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cva6vh6z5i8h)
«Με τα τραγούδια, με την παρέα και όλο το κλίμα περνούσα και εγώ πάρα πολύ καλά. Ενώ δούλευα, περνούσα καλά. Δεν θα το ξανάκανα τώρα, έκλεισε ο κύκλος μετά από 17 χρόνια» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Σπύρος Παπαδόπουλος. «Πέρσι την Πρωτοχρονιά ζορίστηκα. Έχει κλείσει μέσα μου, έχει κλείσει, ζορίστηκα. Δεν θα το ξαναέκανα».
Δυναμικά ξεκινάει ο νέος κύκλος του προγράμματος HoReCa Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον, του επιτυχημένου δωρεάν προγράμματος κατάρτισης που εφοδιάζει τους εργαζομένους του κλάδου της καφεστίασης με γνώσεις και δεξιότητες για να δημιουργήσουν το δικό τους success story.