Σελένα Γκόμεζ: Η πρώην κολλητή της, Φράνσια Ραΐσα, επιμένει ότι δεν βρίσκονται σε διαμάχη

Σελένα Γκόμεζ: Η πρώην κολλητή της, Φράνσια Ραΐσα, επιμένει ότι δεν βρίσκονται σε διαμάχη

Η Ραΐσα ήταν η γυναίκα που δώρησε το νεφρό στην τραγουδίστρια - Οι δύο γυναίκες είχαν πολλές αναποδιές στη σχέση τους κατά τα χρόνια

selena_gomez_-_francia_rasia
Η πρώην κολλητή της Σελένα Γκόμεζ, Φράνσια Ραΐσα, επιμένει ότι δεν έχει «κανένα πρόβλημα» με την τραγουδίστρια.

Η 35χρονη ηθοποιός παρέμεινε σιωπηλή σχετικά με την ακριβή κατάσταση της φιλίας της με την 31χρονη τραγουδίστρια όταν ρωτήθηκε από το TMZ την Πέμπτη, αν και ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν αυτή τη στιγμή διαμάχη.

Η Γκόμεζ, η οποία προηγουμένως απέκρουσε τις ερωτήσεις σχετικά με τη φιλία της στο παρελθόν, και η πρώην κολλητή της ακολουθούνται και στο Instagram και πάλι, κάτι που μπορεί να αποτελεί ένα πιθανό σημάδι συμφιλίωσης.
Κλείσιμο
Η ποπ σταρ έκανε πρόσφατα μια κίνηση-σοκ, καθώς ευχήθηκε δημόσια στην πρώην κολλητή της χρόνια πολλά την Τετάρτη, παρά την άγρια διαμάχη που είχε ξεσπάσει ανάμεσά τους πριν κάποιον καιρό.

«Τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια σε αυτό το ξεχωριστό ανθρώπινο ον. Όπου κι αν μας πάει η ζωή, σε αγαπώ», είχε γράψει η 31χρονη ποπ σταρ στο Instagram της.
Συμπεριέλαβε μερικές από τις αγαπημένες της φωτογραφίες με τη Ραΐσα, μεταξύ των οποίων και μία με το ζευγάρι να ποζάρει μαζί στο πάρτι των 30ων γενεθλίων της με την παρουσία πολλών σταρ τον περασμένο Ιούλιο.

Η ιστορία της φιλίας ανάμεσα στη Γκόμεζ με τη Ραΐσα
Το ζευγάρι είχε μια δύσκολη φιλία τα τελευταία χρόνια από τότε που η Ραΐσα δώρισε ένα νεφρό στη Γκόμεζ το 2017.

Η Γκόμεζ χρειαζόταν ένα νέο νεφρό αφού υπέστη βλάβη στα όργανα που σχετιζόταν με τη διάγνωση από το αυτοάνοσο νόσημα του λύκου.
Αποκάλυψε ότι είχε υποβληθεί στη μεταμόσχευση με μια ανάρτηση στο Instagram το 2017 που περιλάμβανε μια φωτογραφία της ίδιας και της Ραΐσα στο νοσοκομείο.

Στη φωτογραφία, το ζευγάρι φαινόταν να κρατιέται χέρι-χέρι καθώς ανάρρωναν δίπλα-δίπλα στα κρεβάτια του νοσοκομείου.
selena_3

Λόγω της απίστευτης θυσίας της Ραΐσα, και οι δύο γυναίκες έκαναν τατουάζ την ημερομηνία της επέμβασης.

Έναν χρόνο μετά τη μεταμόσχευση, η Γκόμεζ εθεάθη να διασκεδάζει και να καταναλώνει αλκοόλ, γεγονός που φέρεται να οδήγησε τη Ραΐσα να την αντιμετωπίσει για τις «ανθυγιεινές επιλογές» της.

Συμφιλιώθηκαν στα τέλη του 2018, αφού η Γκόμεζ υπέστη μια ψυχική κατάρρευση και νοσηλεύτηκε σε ίδρυμα.

Αλλά οι εντάσεις αναζωπυρώθηκαν πέρυσι, όταν η Γκόμεζ δήλωσε στο Rolling Stone ότι η «μόνη φίλη της στη βιομηχανία» είναι η ομότεχνη Τέιλορ Σουίφτ.

Η Ραΐσα το παρατήρησε και σχολίασε: «Ενδιαφέρον», στον λογαριασμό της στο Instagram, καθιστώντας σαφή τα συναισθήματά της και στη συνέχεια κάνοντας unfollow τη Γκόμεζ.

Όταν ένας λογαριασμός στο TikTok δημοσίευσε ένα σχετικό βίντεο με τη διαμάχη τους, η τραγουδίστρια σχολίασε: «Συγγνώμη που δεν ανέφερα κάθε άτομο που γνωρίζω».

Ρίχνοντας λάδι στη φωτιά, η Γκόμεζ παρέλειψε επίσης να αναφέρει τη Ραΐσα καθώς μίλησε με ειλικρίνεια για τη ψυχική και σωματική της υγεία στο ντοκιμαντέρ της Apple TV+, «My Mind And Me».

Η Γκόμεζ έδειξε την εκτίμησή της τελικά για τη Ραΐσα, καθώς μίλησε ειλικρινά για τη μεταμόσχευση που της έσωσε τη ζωή, στην εμφάνισή της στην εκπομπή «Dear....».
Αποκάλυψε ότι η Ραΐσα ανέλαβε να κάνει εξετάσεις για να δει αν θα μπορούσε να γίνει δωρήτρια νεφρού.

Η Γκόμεζ θυμήθηκε επίσης πόσο «απίστευτα συγκλονιστικό» ήταν το γεγονός ότι η τότε φίλη της δεν έκανε καν δεύτερη σκέψη για το θέμα.

«Έτσι μέσα σε τρεις μέρες πήγε να το κάνει και ήταν συμβατή και ήταν μια από εκείνες τις στιγμές που ένιωσα ότι με παρακολουθούσαν», είχε πει η Γκόμεζ.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «ποτέ, ποτέ, μα ποτέ δεν θα χρωστάει σε κάποιον περισσότερο από τη Φράνσια».

Τον επόμενο μήνα, όμως, ένα σχόλιο στο TikTok έγινε viral με την Γκόμεζ να αναφέρεται στη Σουίφτ - και όχι στη Ραΐσα - ως «καλύτερη φίλη» της.

Τον Μάιο, η Ραΐσα φάνηκε να αποφεύγει την πρώην κολλητή της αποφεύγοντας όλες τις ερωτήσεις για εκείνη, ενώ βρισκόταν στο Λος Άντζελες.
selena_1_

Η Ραΐσα γνώρισε για πρώτη φορά την Γκόμεζ το 2007 όταν ήταν έφηβες και αμέσως ανέπτυξαν στενό δεσμό και βρέθηκαν μαζί σε πολλές εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί.

Πέρυσι παρευρέθηκε στο πάρτι για τα 30α γενέθλια της Γκόμεζ, αλλά παρέλειψε τους εορτασμούς για τα 31α γενέθλιά της το περασμένο σαββατοκύριακο.

Σε αντίθεση με τη Γκόμεζ, η Ραΐσα δεν ευχήθηκε δημοσίως στην πρώην φίλη της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδήσεις σήμερα:

Χυμώδεις influencers, δημιουργήματα AI, κατακλύζουν τα social media και χρεώνουν για γυμνές φωτογραφίες

Η αποτίμηση του 15νθήμερου καύσωνα «Κλέων» - 46,4 βαθμοί Κελσίου στο Γύθειο, πιο θερμή ημέρα η 23η Ιουλίου

Ζερεφός για φωτιές: Ακραίο έτος το 2023, η υγρασία του εδάφους είναι πολύ χαμηλή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης