Σελένα Γκομέζ: Έγινε 31 και το γιόρτασε με τις Κριστίνα Αγκιλέρα και Πάρις Χίλτον - Δείτε φωτογραφίες
Στα γενέθλιά της επίσης είχε ετοιμάσει ειδική προβολή της ταινίας «Barbie» για τους διάσημους καλεσμένους της
Με ένα λαμπερό πάρτι και πολλούς καλεσμένους γιόρτασε τα γενέθλια της η Σελένα Γκομέζ.
Το Σάββατο 22 Ιουλίου, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός και παραγωγός έκλεισε τα 31και μοιράστηκε με τους 426 εκατομμύρια φαν της, στιγμιότυπα από τη μεγάλη βραδιά.
«31», έγραψε δίπλα στο φωτογραφικό καρουζέλ, δείχνοντας παράλληλα το κόκκινο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.
Μαζί της γιόρτασαν τα γενέθλια η καλή της φίλη, Νίκολα Πελτζ Μπέκαμ, η Πάρις Χίλτον και ο μουσικός παραγωγός Μπένι Μπάνκο. Σε άλλα στιγμιότυπα η Σελίνα Γκόμεζ αγκαλιάζεται και ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με την τραγουδίστρια Κριστίνα Αγκιλέρα και σε άλλα να χορεύει και να σβήνει τα κεράκια στην τούρτα γενεθλίων.
Τα γενέθλια της Γκόμεζ γιορτάστηκαν επίσης με ειδική προβολή της ταινίας «Barbie».
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.