Τέιλορ Σουίφτ: Τέραστιο πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από το μπαρ που βρισκόταν κλείνοντας τους δρόμους

Τέιλορ Σουίφτ: Τέραστιο πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από το μπαρ που βρισκόταν κλείνοντας τους δρόμους

Η άφιξη της ποπ σταρ δημιούργησε κυκλοφοριακά προβλήματα καθώς χιλιάδες φαν είχαν συρεύσει για να τη δουν - Δείτε βίντεο

taylor_swift
Η Τέιλορ Σουίφτ δημιούργησε κυκλοφοριακό πρόβλημα και δρόμοι αναγκάστηκαν να κλείσουν λόγω ενός τεράστιου όχλου που είχε συγκεντρωθεί έξω από το εστιατόριο που βρισκόταν η τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα, στο Λονγκ Άιλαντ στο Νιού Τζέρσι, η Σουίφτ έγινε η αιτία να κλείσει ένας μεγάλος δρόμος, καθώς η παρουσία της στο δείπνο πρόβας για τον γάμο του φίλου της Τζακ Αντόνοφ, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση.
Εκατοντάδες από τους σκληροπυρηνικούς θαυμαστές της 33χρονης ποπ σταρ -γνωστούς ως Swifties- έφτασαν στο γωνιακό μπαρ «Black Whale» μόνο και μόνο για μια ευκαιρία να δουν την τραγουδίστρια.
Κλείσιμο
@taylorswift7777777

Taylor was spotted in Long Beach Island, New Jersey attending Jack’s wedding 🔥#taylorswift #popstars

♬ original sound - Taylor Swift fan page
Η Σουίφτ βρέθηκε στο μπαρ για να γιορτάσει τον γάμο του 39χρονου μουσικού συνεργάτη της με την 28χρονη ηθοποιό Μάργκαρετ Κουάλεϊ.

Η σταρ έφτασε στην εκδήλωση μαζί με τον Τσάνινγκ Τέιτουμ και την κοπέλα του, Ζόι Κράβιτσ, και καταχειροκροτήθηκε από τους θαυμαστές της.

Η Λάνα Ντελ Ρέι, η οποία έχει επίσης συνεργαστεί αρκετές φορές με τον Αντόνοφ, ήταν όπως επίσης και η μητέρα της νύφης, η Άντι Μακντάουελ.
@wannabegilmoregirll

LANA DEL REY HAS BEEN SPOTTED IN LONG BEACH ISLAND NEW JERSEY WITH TAYLOR SWIFT #lbi #nj #taylorswift #lanadelrey

♬ original sound - ann ♥️
Η αστυνομία κατέληξε να φτάσει έξω από το δημοφιλές σημείο του Λονγκ Άιλαντ για να διασφαλίσει ότι το τεράστιο πλήθος θα συμπεριφερόταν σωστά.
Υπήρξαν αρκετά βίντεο από την παρουσία της Taylor στο μπαρ της γειτονιάς που πλημμύρισαν τα κοινωνικά δίκτυα.

Η σκηνή έγινε ακόμα πιο χαοτική καθώς εκατοντάδες θαυμαστές ακούγονταν να φωνάζουν: «Τέιλορ! Τέιλορ!», καθώς η πρόβα του γάμου βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη.
Άλλα βίντεο έδειχναν το τεράστιο πλήθος που είχε γεμίσει τον δρόμο με την ελπίδα ότι θα μπορούσε να πάρει μια εικόνα από τη Σουίφτ.

Τελικά, αφού είχε ξεκινήσει το δείπνο της πρόβας του γάμου, η τραγουδίστρια κατέβηκε γρήγορα τα σκαλιά με τους φίλους και έκανε τη γρήγορη έξοδό της μαζί με μια ομάδα ασφαλείας.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα η είδηση της άφιξης της ποπ σταρ είχε διαδοθεί στη γειτονιά μεταξύ των ντόπιων που είχαν πάει μαζικά στο «Black Whale», με αποτέλεσμα οι αστυνομικές αρχές να αναγκαστούν να κατευθύνουν την κυκλοφορία σύμφωνα με το Page Six.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο βίντεο από την επίθεση των Τουρκοκυπρίων - «Αποσυρθείτε αμέσως από τη νεκρή ζώνη του ΟΗΕ» λένε Αμερικανοί βουλευτές

«Τα άκουσε» η Μελόνι στην Ιταλία επειδή κάλυψε το φέσι των τουριστών στην Αλβανία - «Πλήρωσε με χρήματα των φορολογούμενων»

Τι γνωρίζουμε για τις νέες παραλλαγές του κορωνοϊού - Το φθινόπωρο τα νέα εμβόλια στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης