Εύη Βατίδου: «Δεν είμαι ερωτευμένη»

Εύη Βατίδου: «Δεν είμαι ερωτευμένη»

«Δεν είναι κακό να ερωτεύεσαι» είπε και πρόσθεσε για την πρόσφατη σχέση της που είδε το φως της δημοσιότητας: «Τώρα, τελείωσαν αυτά»

evi-vatidou
Η Εύη Βατίδου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα παιδιά της, αλλά και την ενασχόλησή της με την πολιτική.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», αποκάλυψε αρχικά, αν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο.

«Δεν είμαι ερωτευμένη, δεν είναι κακό να ερωτεύεσαι», είπε και πρόσθεσε για την πρόσφατη σχέση της που είδε το φως της δημοσιότητας: «Τώρα, τελείωσαν αυτά».

Όσο για τα παιδιά της, δήλωσε: «Τα παιδιά είναι μίξη, έχουν πάρει και από τους δύο γονείς. Κι οι δύο ασχολούνται με τη νομική. Η Μάιρα είναι στο πρώτο έτος κι ο Χρήστος στο τρίτο. Ο Αλέξης πρέπει να χαίρεται και να είναι πολύ περήφανος για το δύο στα δύο. Μόνο εγώ δεν έχω σπουδάσει νομική. Την έχω σπουδάσει έμμεσα, χωρίς πτυχίο τόσα χρόνια».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuisutlyk4z5)
Κλείσιμο

«Θέλαμε τα παιδιά να κάνουν αυτό που πραγματικά τους αρέσει. Υπάρχει βέβαια και μια δυνατότητα, ένα γραφείο, μια καριέρα, γιατί όχι; Αλλά ηταν καθαρά δική τους επιλογή», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, είπε: «Υπάρχει μια πρόταση, αλλά δεν ξέρω αν θα το ακολουθήσω. Δεν το βλέπω. Δεν κλείνω την πόρτα στην τηλεόραση, υπάρχει και το ενδεχόμενο της Κύπρου φέτος. Για μόνιμα δεν το βλέπω, θα ήθελα όμως, να ανοίξω μια τηλεοπτική πόρτα με την Κύπρο. Βέβαια, μπορεί και να μην ασχοληθώ με τα τηλεοπτικά φέτος».

Τέλος, μίλησε για την ενασχόλησή της με την πολιτική. «Το πολιτικό σκηνικό θα το συνεχίσω. Με ενδιαφέρει και μαθαίνω. Μου αρέσει αυτό το κομμάτι. Δεν έχω συγκεκριμένο στόχο, αλλά το γεγονός ότι μαθαίνω μου κάνει πολύ καλό. Αν γυρνούσα πίσω, θα έκανα πάλι το ίδιο βήμα με την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Αυτή η πρόταση μου έγινε, την αποδέχτηκα και χαίρομαι και συνεχίζουμε. Πιστεύω ότι τώρα με τις δημοτικές εκλογές κάτι μπορεί να συμβεί. Είχα προτάσεις από 4 δήμους, δεν έχω απαντήσει, θα απαντήσω», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα

Χειμερινός... καύσωνας σε Χιλή και Αργεντινή - Ρεκόρ ζέστης με 37 βαθμούς Κελσίου


Εικόνες ντροπής στο Κτηματολόγιο Αθηνών με ουρές 12 ώρες πριν ανοίξει – Δείτε βίντεο


Ariana Viera: Η 26χρονη Miss Βενεζουέλα σκοτώθηκε σε τροχαίο - Είχε ανεβάσει βίντεο για την κηδεία της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης