Η Εύη Βατίδουέδωσε συνέντευξη και μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα παιδιά της, αλλά και την ενασχόλησή της με την πολιτική.
Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», αποκάλυψε αρχικά, αν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο.
«Δεν είμαι ερωτευμένη, δεν είναι κακό να ερωτεύεσαι», είπε και πρόσθεσε για την πρόσφατη σχέση της που είδε το φως της δημοσιότητας: «Τώρα, τελείωσαν αυτά».
Όσο για τα παιδιά της, δήλωσε: «Τα παιδιά είναι μίξη, έχουν πάρει και από τους δύο γονείς. Κι οι δύο ασχολούνται με τη νομική. Η Μάιρα είναι στο πρώτο έτος κι ο Χρήστος στο τρίτο. Ο Αλέξης πρέπει να χαίρεται και να είναι πολύ περήφανος για το δύο στα δύο. Μόνο εγώ δεν έχω σπουδάσει νομική. Την έχω σπουδάσει έμμεσα, χωρίς πτυχίο τόσα χρόνια».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuisutlyk4z5)
«Θέλαμε τα παιδιά να κάνουν αυτό που πραγματικά τους αρέσει. Υπάρχει βέβαια και μια δυνατότητα, ένα γραφείο, μια καριέρα, γιατί όχι; Αλλά ηταν καθαρά δική τους επιλογή», συμπλήρωσε.
Αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, είπε: «Υπάρχει μια πρόταση, αλλά δεν ξέρω αν θα το ακολουθήσω. Δεν το βλέπω. Δεν κλείνω την πόρτα στην τηλεόραση, υπάρχει και το ενδεχόμενο της Κύπρου φέτος. Για μόνιμα δεν το βλέπω, θα ήθελα όμως, να ανοίξω μια τηλεοπτική πόρτα με την Κύπρο. Βέβαια, μπορεί και να μην ασχοληθώ με τα τηλεοπτικά φέτος».
Τέλος, μίλησε για την ενασχόλησή της με την πολιτική. «Το πολιτικό σκηνικό θα το συνεχίσω. Με ενδιαφέρει και μαθαίνω. Μου αρέσει αυτό το κομμάτι. Δεν έχω συγκεκριμένο στόχο, αλλά το γεγονός ότι μαθαίνω μου κάνει πολύ καλό. Αν γυρνούσα πίσω, θα έκανα πάλι το ίδιο βήμα με την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Αυτή η πρόταση μου έγινε, την αποδέχτηκα και χαίρομαι και συνεχίζουμε. Πιστεύω ότι τώρα με τις δημοτικές εκλογές κάτι μπορεί να συμβεί. Είχα προτάσεις από 4 δήμους, δεν έχω απαντήσει, θα απαντήσω», είπε κλείνοντας.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.