Η γνωστή παρουσιάστρια, που ολοκλήρωσε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν «Mega Καλημέρα», απολαμβάνει το καλοκαίρι της μαζί με την οικογένειά της.
Το ζευγάρι βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος, στο οποίο πολλές παραγωγές έχει αναλάβει ο θείος του Θοδωρή και γνωστός θεατρικός επιχειρηματίας, Ηλίας Μαροσούλης, για να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι κατά την άφιξή του στο θέατρο, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι δυο τους κάθονταν δίπλα δίπλα και ήταν πολύ τρυφεροί ο ένας με τον άλλον.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.