Στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Ιουλίου η κηδεία του Μανώλη Σουβατζή, μαέστρου του Νότη Σφακιανάκη.
Ο μουσικός έφυγε από τη ζωή τη 18η Ιουλίου και δύο μέρες μετά, συγγενείς και φίλοι τον αποχαιρέτησαν στη νεκρώσιμο ακολουθία.
Ο Νότης Σφακιανάκης δεν παραβρέθηκε στην κηδεία του άλλοτε συνεργάτη του, αλλά έστειλε στεφάνι. Στο στεφάνι που έστειλε ο λαϊκός τραγουδιστής γράφει με κεφαλαία γράμματα: «Συνεργάτη μου "Σου μαν" εις το επανιδείν. Νότης».
Δείτε τις φωτογραφίες
Ελισσάβετ Σουβατζή και Ίαν Σουβατζής
Βασίλης Δήμας
Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο γιος του, Νίκος Σουβατζής, μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook.
«Αγαπητοί φίλοι του πατέρα μου, με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Μαέστρος μας έφυγε σήμερα το πρωί. Ευχαριστώ όλους σας για την αγάπη που του είχατε πάντα. Η κηδεία του θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας την Πέμπτη στις 12:00. Ο γιος του Νίκος» έγραψε ο γιος του Μανώλη Σουβατζή.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.