Έλλη Κοκκίνου: «Μου είχε γίνει πρόταση να κατέβω με τον Κώστα Μπακογιάννη»
Η τραγουδίστρια σχολίασε τις πρόσφατες αλλαγές στην πολιτική σκηνή, ενώ αποκάλυψε την πρόταση που είχε δεχτεί
Η Έλλη Κοκκίνουέκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην πολιτική.
Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» κι αρχικά, ρωτήθηκε αν αληθεύει ότι της έχει γίνει πρόταση να ασχοληθεί με την πολιτική.
«Μου είχε γίνει πρόταση να κατέβω με τον Κώστα Μπακογιάννη. Είχα πει όχι, γιατί δεν με ενδιαφέρει», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctsfe868on09)
Στη συνέχεια, σχολίασε την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
«Πιστεύω ότι έκανε καλά από τη στιγμή που αισθανόταν έτσι», δήλωσε. «Και γενικότερα, είμαι άνθρωπος που πιστεύει ότι αν κάποιος δεν νιώθει καλά στον χώρο που βρίσκεται και νιώθει μη αποδεκτός ή λίγος τη δεδομένη στιγμή, είναι καλό κι αξιοπρεπές να αποχωρήσει», συμπλήρωσε κλείνοντας.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί