Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιουνίου και το μωρό πήρε το όνομα Φώτης, όπως λεγόταν ο πατέρας του επιχειρηματία, που έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια.
Στη δεξίωση που ακολούθησε για τους προσκεκλημένους, ο Νίκος Οικονομόπουλος έπιασε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει στο βαφτιστήρι του.
Σε βίντεο που κυκλοφόρησε μέσω fanpage του τραγουδιστή, ο Νίκος Οικονομόπουλος εμφανίζεται να κρατά αγκαλιά τον γιο της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και να του τραγουδά το γνωστό κομμάτι του, «Για κάποιον λόγο».
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.