Κατερίνα Καραβάτου: Για μπάσκετ με τον γιο της - «Η χειρότερη παίκτρια»
Δείτε το βίντεο που ανάρτησε η παρουσιάστρια
Η Κατερίνα Καραβάτουφροντίζει να εκμεταλλεύεται τον ελεύθερό χρόνο της για να τον περνάει με τα παιδιά της.
Η παρουσιάστρια αυτή τη φορά, θέλησε να συνοδεύσει τον γιο της, Αρίωνα στο γήπεδο του μπάσκετ και να διασκεδάσει μαζί του.
Φρόντισε μάλιστα, να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα βίντεο από τη στιγμή εκείνη.
Ενώ ο Αρίωνας σχολιάζει τις επιδόσεις της, εκείνη συγκεντρώνεται για να βάλει τη μπάλα στο καλάθι. «Η χειρότερη παίκτρια του κόσμου, δεν μπορεί να βάλει ούτε καλάθι. Σας λέει ψέματα», ακούγεται να λέει ο γιος της στο βίντεο, με εκείνη να τον διαψεύδει.
Η Κατερίνα Καραβάτου κατάφερε τελικά, να βάλει καλάθι, ενώ έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Επιμέλεια, σπικάζ, κάμερα, special effects: Arionas. MVP: η μαμά!».
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.