Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» κι εξήγησε πως είναι στα τελευταία γυρίσματα του διαγωνισμού.
«Είμαστε στα τελευταία γυρίσματα. Το αποτέλεσμα νομίζω ότι μας δικαίωσε. Ήταν πολύ ωραία. Ήταν κάτι που ξεκίνησε δειλά-δειλά για εμένα, γιατί είναι η πρώτη μου φορά σε ένα τέτοιο πρότζεκτ και με αυτούς τους τρεις ανθρώπους που τόσο αγαπώ κι εκτιμώ», είπε χαρακτηριστικά.
«Ξέρω κάποιες από τις εκπλήξεις του ημιτελικού και του τελικού, αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να τις πούμε. Θα είναι μια τελική διαδικασία που θα έχει πολλές ανατροπές και αναδρομές. Γενικά, θα συμβούν πολλά πράγματα», συμπλήρωσε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csf2960y54gp)
Αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης, είπε: «Το ζητούμενο σε μια τηλεοπτική εκπομπή, εκτός από το αποτέλεσμα είναι αυτό να μεταφράζεται σε νούμερα τηλεθέασης. Ότι αυτά έχουν έρθει, ναι είναι πραγματικά ευχάριστο. Το τι θα γίνει του χρόνου δεν το γνωρίζω, εγώ το τώρα το χαίρομαι και το απολαμβάνω».
Τέλος, πρόσθεσε: «Το χαίρομαι και προσωπικά, γιατί ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Δεν ήξερα πώς θα είναι και πώς θα είμαι. Το μόνο που ήξερα είναι ότι θα δούλευα πολύ σκληρά. Η αλήθεια είναι ότι έχω περάσει πάρα πολύ ωραία φέτος εδώ».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους