Viral το βίντεο με τον νεαρό που έπαιξε δυνατά στο αεροπλάνο το τραγούδι του Τιτανικού - Δεν κατάλαβε πως δίπλα του καθόταν η Γουίνσλετ

Viral το βίντεο με τον νεαρό που έπαιξε δυνατά στο αεροπλάνο το τραγούδι του Τιτανικού - Δεν κατάλαβε πως δίπλα του καθόταν η Γουίνσλετ

Το κλιπ έχει συγκεντρώσει πάνω από 2,4 εκατομμύρια προβολές στο TikTok

celine_dion_plane_xr
Ένα αεροπορικό ταξίδι μετατράπηκε σε μια ξεκαρδιστική στιγμή για έναν 25χρονο άνδρα, όταν εν αγνοία του έπαιξε δυνατά την επιτυχία του Τιτανικού της Σελίν Ντιόν, «My Heart Will Go On», με την... Κέιτ Γουίνσλετ να κάθεται δίπλα του χωρίς να το ξέρει.

Ο Κρις Όλσεν, δημιουργός περιεχομένου με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες, μπήκε στο TikTok για να μοιραστεί το ντροπιαστικό - κατά τη γνώμη του - περιστατικό που εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της πτήσης του από τις Κάννες στο Λονδίνο. Σύμφωνα με τον Όλσεν, συνειδητοποίησε πολύ αργά ότι τα AirPods του δεν ήταν συνδεδεμένα, όσο έπαιζε το soundtrack με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Ντιόν.

Η αμήχανη συνάντηση τράβηξε την προσοχή άλλων χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να διακωμωδούν το περιστατικό, υποθέτοντας πως η πρωταγωνίστρια του «Τιτανικού» πιθανότατα θα θεωρεί πλέον το συμβάν, ως μία από τις πιο περίεργες αλληλεπιδράσεις με θαυμαστές της.

Δείτε το βίντεο
@chris

KATE IF YOU SEE THIS IM SORRY I DIDN’T KNOW #storytime #katewinslet #titanic

♬ original sound - Chris Olsen

Στο βίντεο του TikTok, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 2,4 εκατομμύρια προβολές, ο Όλσεν αφηγείται το περιστατικό απευθείας στην κάμερα. Ξεκινά περιγράφοντας πώς επιβιβάστηκε στην πτήση, περιμένοντας να καθίσει στην τρίτη σειρά. Ωστόσο, κατά λάθος βρέθηκε στη δεύτερη σειρά, νομίζοντας ότι αυτή ήταν η θέση που του είχε ανατεθεί. Παρατήρησε ότι μια γυναίκα καθόταν ήδη στη θέση στο παράθυρο, ενώ η μεσαία θέση ανάμεσά τους ήταν κενή.

Στη συνέχεια, ο νεαρός ακούγεται να λέει: «Τώρα σε αυτό το σημείο είμαι έτοιμος να ακούσω λίγη μουσική, να βολευτώ και εκείνη τη στιγμή ήταν στο μυαλό μου η Ντιόν, επειδή ακύρωσε την περιοδεία της και έτσι έπαιζαν ένα σωρό τραγούδια της στις ειδήσεις».

Χωρίς να το γνωρίζει, τα AirPods του δεν ήταν συνδεδεμένα, με αποτέλεσμα η μουσική της Σελίν Ντιόν να παίζει δυνατά σε όλο το αεροπλάνο. Κάποια στιγμή όπως λέει στο βίντεο, τον πλησίασε μια αεροσυνοδός και του είπε ότι καθόταν σε λάθος σειρά:

«Σηκώνομαι, επιστρέφω στη σειρά τρία, αλλά καθώς σηκώνομαι για να φύγω και ζητώ συγγνώμη από τη γυναίκα που καθόταν στο παράθυρο, κοιτάζω το πρόσωπό της και σκέφτομαι ότι μου φαίνεται γνωστή. Έτσι προσπαθώ να σπάσω το μυαλό μου για το πού έχουμε ξανασυναντηθεί ή κάτι τέτοιο μέχρι που βλέπω να κοιτάζει ένα σενάριο με υπογραμμισμένες λέξεις. Και καθώς το My Heart Will Go On του Τιτανικού συνεχίζει να παίζει, συνειδητοποιώ τι συμβαίνει. Καθόμουν δίπλα στην Κέιτ Γουίνσλετ - την Κέιτ Γουίνσλετ που κέρδισε το Όσκαρ».

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023, Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις 25 Ιουνίου κρίνεται ποιος θα είναι πρωθυπουργός και όχι ποιος θα κάνει αντιπολίτευση

Αίγυπτος: Το πρόσωπο του βασιλιά Τουταγχαμών «αποκαλύπτεται» για πρώτη φορά μετά από 3.300 χρόνια

Ηλεία: Πέθανε η Νίκη, το σκυλί που βρέθηκε σκελετωμένο και αλυσοδεμένο στη Ζαχάρω

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης