Ηλεία: Πέθανε η Νίκη, το σκυλί που βρέθηκε σκελετωμένο και αλυσοδεμένο στη Ζαχάρω

Ηλεία: Πέθανε η Νίκη, το σκυλί που βρέθηκε σκελετωμένο και αλυσοδεμένο στη Ζαχάρω

Το μικρό μπόξερ  που βρέθηκε σκελετωμένο και αλυσοδεμένο στην Ηλεία είχε εξαντληθεί από την ασιτία και παρότι οι γιατροί έκαναν ο,τι μπορούσαν, δεν άντεξε - Δείτε φωτογραφίες

boxer_niki_arthro
Το μικρό σκυλάκι, η Νίκη που βρέθηκε πριν λίγα 24ωρα αλυσοδεμένο και σκελετωμένο από την ασιτία στη Ζαχάρω Ηλείας, δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή στα χέρια των γιατρών.

Την είδηση έκανε γνωστή η Φιλοζωική Κρεστένων λέγοντας πως «Τα τελευταία λεπτά γράφουμε σβήνουμε...δεν ξέρουμε πως να το πούμε...έχουμε όλοι παγώσει. Η Νίκη έφυγε. Σταμάτησε η καρδούλα της. Η Νίκη έφυγε. Δεν άντεξε το κορμάκι της. Δεν άντεξε. Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν. Το πάλεψαν. Αλλά δυστυχώς την βρήκαμε αργά. Δεν προλάβαμε. Αν το ξέραμε λίγο πιο νωρίς...αν...αν...αν. Δεν ξέρουμε τι άλλο να πούμε. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Η Νίκη μας πέθανε σήμερα το πρωί».

Μάλιστα, στη συνέχεια στην ανάρτηση γράφει η Φιλοζωική: «Συγνώμη κοριτσάκι μου που δεν σε βρήκαμε νωρίτερα. Συγνώμη για το είδος μας. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αυτά τα μάτια που μας σκλάβωσαν από την πρώτη μέρα δεν θα τα ξαναδούμε. Πάλεψες για να ζήσεις αλλά πλέον ήταν πολύ αργά. Πετα αγάπη μου στα λιβάδια ελεύθερη πλέον χωρίς δεσμά σε ένα μέρος καλύτερο από το δικό μας όπως σου αξίζει». Ευχαρίστησαν επίσης τους κτηνιάτρους που έδωσαν αγώνα για να την σώσουν, αλλά και όσους βοήθησαν αυτές τις μέρες. «Η Νίκη μπορεί να μην τα κατάφερε αλλά σίγουρα έζησε τις τελευταίες μέρες της νιώθοντας αγάπη, στοργή. Το ανθρώπινο χάδι», γράφουν.
Boxer σε άθλια κατάσταση στη Ζαχάρω Ηλείας
 

Τέλος, η ανάρτηση καταλήγει: »Το μόνο που θέλουμε να ζητήσουμε, να σας παρακαλέσουμε: Όχι κατάρες, όχι άσχημα λόγια. Ας γίνει αυτό η αφορμή να αντιδράσουμε όλοι στην κακοποίηση. Τραβήξτε φωτογραφίες, video, καλέστε το 100 και ενημερώστε τα κεντρικά της αστυνομίας. Για να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατάντια. Για την Νίκη».
Κλείσιμο
boxer_niki__5_
boxer_niki__1_
boxer_niki__2_
boxer_niki__3_
boxer_niki__4_
 

Δείτε την ανάρτηση:


Το σκυλί βρέθηκε ακριβώς απέναντι από την παραλία της περιοχής με χοντρή αλυσίδα. «Για την ακρίβεια ένα δείγμα σκυλιού καθώς το ζώο είναι κυριολεκτικά κόκκαλα και δέρμα. Όταν το σηκώσαμε για να το πάρουμε η αλυσίδα του ήταν πιο βαριά από το ίδιο το σκυλί. Καλέσαμε άμεσα την αστυνομία και αυτή τη στιγμή είμαστε στο τμήμα» ανέφερε τότε η Φιλοζωική.

Το σκυλί ήταν σε άθλια κατάσταση, δεν μπορούσε να σταθεί όρθιο «και δεν είμαστε σίγουροι αν θα τα καταφέρει καθώς είναι ένα βήμα πριν το κώμα. Είμαστε στον δρόμο για τον κτηνίατρο και θα σας ενημερώσουμε», ανέφερε τότε.


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης από Ρέθυμνο: Ξεκινάμε από την αρχή - Προϋπόθεση ευημερίας η σταθερή κυβέρνηση

Εκλογές 2023, Πόπη Τσαπανίδου: Επιμένει στην έκτακτη φορολόγηση των υπερκερδών

Καιρός: Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος φέρνει 30άρια και ηλιοφάνεια - Οι τελευταίες εκτιμήσεις σε χάρτες

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης