Ανουάρ Χαντίντ: «Προσπαθώ να μην τον βρω και τον σκοτώσω» - Η αινιγματική ανάρτηση του πρώην της Ντούα Λίπα

Ανουάρ Χαντίντ: «Προσπαθώ να μην τον βρω και τον σκοτώσω» - Η αινιγματική ανάρτηση του πρώην της Ντούα Λίπα

Η διάσημη τραγουδίστρια είναι σε σχέση με τον Ρομέν Γαβράς, με τον οποίο εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες στο κόκκινο χαλί των Καννών

anwar_hadid_-_dua_lipa
Ο Ανουάρ Χαντίντ μοιράστηκε ένα ανησυχητικό μήνυμα την Κυριακή, αφού η πρώην κοπέλα του, Ντούα Λίπα, δημοσιοποίησε τη σχέση της με τον Ρομέν Γαβράς.

«Προσπαθώ να μην τον βρω και τον σκοτώσω», έγραψε ο Χαντίντ στη λεζάντα μιας selfie στο Instagram Story του.
anwar_hadid

Κλείσιμο
Το μοντέλο και ο επίδοξος μουσικός - οι αδελφές του οποίου είναι τα μοντέλα Τζίτζι και Μπέλλα Χαντίντ - πρόσθεσε μια χαμογελαστή φατσούλα κάτω από το αινιγματικό κείμενο.

Ο Χαντίντ μοιράστηκε την ίδια φωτογραφία στο Instagram του χωρίς την ανησυχητική αρχική λεζάντα, θέλοντας να προωθήσει το τραγούδι του «The Skrugh».

Το μοντέλο δεν έχει διευκρινίσει το νόημα πίσω από τις μυστηριώδεις αναρτήσεις του ούτε η Λίπα έχει αναφερθεί σε αυτές. Οι δυο τους έβγαιναν μαζί από το 2019 έως το 2021.
323951660_186742850674888_644108869534463207_n__1_

Η 27χρονη τραγουδίστρια έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί μαζί με τον 41χρονο Γαβράς, την Παρασκευή, κατά την παρουσία της στο Φεστιβάλ των Καννών.

Η Λίπα πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες για ειδύλλιο με τον Γάλλο σκηνοθέτη τον Φεβρουάριο, ο οποίος στο παρελθόν έβγαινε με τη Ρίτα Όρα, αφού εθεάθησαν να φεύγουν μαζί από ένα πάρτι στο Λονδίνο.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, κρατήθηκαν χέρι-χέρι σε εκδήλωση της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

«Η Ντούα και ο Ρομέν γνωρίζονται αθόρυβα εδώ και αρκετούς μήνες», δήλωσε τότε μια πηγή στη Sun.

Πριν από περίπου έναν μήνα, η τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τον Ρομέν Γαβράς. Μέσα από τα Instagram stories στον προσωπικό της λογαριασμό, η Λίπα είχε αναρτήσει μια κοινή τους φωτογραφία.

Στο στιγμιότυπο εμφανιζόταν το χέρι της Λίπα να κρατάει μια φωτογραφία polaroid όπου φαινόταν να γελάει με τον Γαβράς. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι είχε δημοσιοποιήσει τον δεσμό του στα κοινωνικά δίκτυα.

Εντωμεταξύ, ο Χαντίντ φαίνεται να είναι ελεύθερος.

Η εμφάνιση της Ντούα Λίπα και του Ρομέν Γαβράς στις Κάννες

Η σχέση της Ντούα Λίπα και του Ρομέν Γαβράς επιβεβαιώθηκε. Το ζευγάρι που φημολογείται εδώ και αρκετούς μήνες ότι είναι μαζί μόλις έκανε επίσημη τη σχέση του με μια κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών.
SPL7127185_008__1_

Η τραγουδίστρια και ο Γάλλος σκηνοθέτης έκαναν το ντεμπούτο τους χθες, στις 19 Μαΐου, στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα του «Omar La Fraise» («Ο βασιλιάς του Αλγερίου»). Για την περίσταση, η Λίπα φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με έναν ώμο, το οποίο διέθετε κοψίματα στο μπροστινό μέρος και ένα τολμηρό σκίσιμο στους μηρούς. Ενώ, ο Γαβράς ήταν επίσης καλοντυμένος και κομψός φορώντας ένα μαύρο κοστούμι.
SPL7127185_032__1__2

Το ζευγάρι δεν ντράπηκε επίσης να εκφράσει τον έρωτά του, καθώς ο σκηνοθέτης τύλιξε το χέρι του στη μέση της Λίπα ενώ πόζαρε για φωτογραφίες. Κάποια στιγμή, η ποπ-σταρ και ο Γάλλος κινηματογραφιστής μοιράστηκαν ένα γέλιο και έδειχναν ιδιαίτερα ερωτευμένοι.

Φωτογραφίες: Splashnews.com / IDEAL IMAGE, Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Πώς ψήφισαν οι Έλληνες του εξωτερικού - 42,62% για ΝΔ, 19,04% για ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2023: Επέστρεψε την εντολή και ο Ανδρουλάκης - «Ο τόπος χρειάζεται μία αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση» (βίντεο)

Λευτέρης Τσουκαλάς στον Δανίκα: Ο Ερντογάν νίκησε με το όραμα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης